![]() |
3 Eklenti(ler)
Euphorbia milii kırmızı;
Eklenti 393273Eklenti 393274 gymnocalycium tomurcuklandı bir de güneşi görse yanındaki de lophophora williamsii bol bol yavru verdi,saksıyı kırmak zorunda kaldım Eklenti 393275 |
4 Eklenti(ler)
lophophora williamsii çiçeklerini açtı ;
Eklenti 394753 Eklenti 394754Eklenti 394755 Melo matazanus kaktüsü de çiçek açmak üzere ; Eklenti 394756 |
5 Eklenti(ler)
Çiçek açan kaktüslerim;
Eklenti 397183Eklenti 397184 Melo matanzanus Eklenti 397185Eklenti 397186Eklenti 397187 |
4 Eklenti(ler)
Bu gün çiçek açan kaktüslerim:
|
4 Eklenti(ler)
çiçeklerin devamı :
|
3 Eklenti(ler)
Balkonumdan çiçekler
|
sayın yener.T sizi tebrik ediyorum bu kadar değişik türlere sahip olduğunuz ve bu kadar güzel yetiştirdiğiniz için..emeğinize sağlık..
|
1 Eklenti(ler)
Bugün bir dostumdan gelen çelikler çok beni memnun etti.
Eklenti 401707 Bu kadar fazla çeşit göndemesi adına kendisine teşekkür ederim. |
2 Eklenti(ler)
Bu çelikleri göndermesinden dolayı değerli dostum Şenol Dalkıran'a bu sayfamdan teşekkür ederim.
Eklenti 401709 Bunlarda Sempervivium çeşitleri Eklenti 401710 Bugün bütün işlerimi bırakarak bu çelikleri toprakla buluşturup,saksıladım. |
Ne kadar güzel dostluklar. Umarım her biri tutar bizde buradan seyrederiz.
|
Alıntı:
Yeni çeşitleriniz hayırlı olsun güle güel büyütün bol bol çoğasınlar. Saygı ve selamlar |
Bu sayfaya can gelmiş :)
Hepsine maşallah bol bol :) Ellerine sağlık Yener Abi :) |
Vay be insan ancak bu kadar kendini kaktüslere adar. Muhteşem görüntüler. Hepsida çoooooooooooooook sağlıklı görünüyor. Emeklerinize çok güzel yanıt vermişler emeklerinize sağlık.
|
Kırkbir kere Maşallah. Bu kadar çeşit bir arada görmemiştim. Tebrik ediyorum. Hani derlerya "nutkum tutuldu" ben aynen öyle oldum. Gönülden tebrik ediyorum. Bu kadar çeşidin içinde insan her gün bir süprizle karşılaşır. Çok çok güzeller. İyi de bunları nereden temin ediyorsunuz. Söyleyinde bizde alalım. Ya da hayırsever arkadaşları paylaşmalarını rica edelim. Ben de ne zamandır. Kaktüs ve suklulenlere sarmış durumdayım da. Özellikle sukululentler. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Saygılarımı sunuyorum.
|
Yener abi güle güle büyüt,senin hediyelerinde balkonumda yerlerini aldı.
|
5 Eklenti(ler)
Kaktüsler ve çiçekleri
|
5 Eklenti(ler)
Devamı ;
|
5 Eklenti(ler)
Balkonumdan bazı görüntüler ;
|
3 Eklenti(ler)
Salondaki çeşitler ;
|
5 Eklenti(ler)
Artık eve sığamadığımdan apartmanın bahçesinin bir kısmını da kullanmaya
başladım. |
4 Eklenti(ler)
Kaktüs ve sukulentlerde bugün çiçeklenenler.
|
Uzun süredir forumda yoksunuz. Umarım bir aksilik yoktur. Kaktüslerle aranızdaki sıcak dostluklar devam ediyordur.
|
Gerçekten çok güzeller.
|
Ne hos kaktusleriniz var yeni sayfaniz hayirli olsun
|
Alıntı:
|
Kaktüsleriniz harika ama bir çiçek eksiği var buddha belly plant araştırın isterseniz bu kalabalığa yakışır bulamaz ve isterseniz haberim olursa yardımcı olabilirim
|
Hepsi çok güzeller, güle güle büyütün :)
|
Alıntı:
|
Sayın Yener. T cok emek vermişsiniz, elinize saglik. Eviniz kaktüs ve sükulent bahçesi olmuş.
Fakat son paylaşım 2013 te olmuş . Merak etmemek elde değil son durumlar nedir? |
Böyle bir dost bizede lazım.Güzel bir davranış. Kutlarım sizide kendisinide............Selamlar
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025