![]() |
Sayın Can Dostum bahçenizdeki kaktüsleriniz için yaptığınız düzenlemeye hayran kaldım. Ah şimdi o bahçede olmak vardı deyip durdum kendi kendime...
Ellerinize sağlık. Kıbrıs'a selamlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Baharın habercileri :p
|
4 Eklenti(ler)
.........
|
Hay maşallah. :) 41 bin kez maşallah diyeyim de nazar değmesin. Coşacak bu sayfa çok yakında inşallah birbirinden güzel çiçeklerle...
|
Benimde dileğim bu sevgili Asuman hanım.Bu kışı daha atlatmadık ama şimdiyekadar çok kaybım olmadı hepsi çok sağlıklı inşalah bu bahar çok güzellikler görürüz hep birlikte:)
|
Alıntı:
|
Ne güzel, çiçekler, tomurcuklar:) Bol bol çiçeklensinler insanın için i ısıtıyor o güzel görüntüleri. Bizim memleket çok soğuk bu gün bu hafta soğuk olacakmış. İzin almak zorunda kaldım yine:(
|
Bahar size ne güzel haberler yollamış öyle sarı çiçeğinizin renginin canlılığına bayıldım. bendeki çok açık saman sarısı...
|
Mammilaria lar çok sık çiçeklenmiş. Çok güzel görünüyorlar, iklim nasıl da bitkileri etkiliyor, bizim birkaç tane tomurcuğu olunca seviniyoruz oysa Kıbrıs'ta yaşayan bir kaktüs tomurcuk çıkarmak için boş yer arıyor, tabi bitkiyi ne kadar iyi büyüttüğünüzün katkısı da şüphesiz çok büyük. Tebrikler.
|
Sevgili arkadaşlar hepinize ayrı ayrı güzel temenileriniz için teşekkür ederim.
|
Maşallah ne güzel çiçeklenmişler kaktüsleriniz çok güzel görünüyorlar:)
|
Sayın Can Dostum, sizdekiler bahara hazırlar, bizde ise kar yağıyor, ve hava buz gibi. Güle güle büyütün hepsinide.
|
çok sağolun mustafa bey .Umarım kaybınız bu yıl az oldu dörtgözle sizdede baharın gelmesini bekliyorum.
|
Sevgili Can Dostum, çok güzel görünüyor bitkileriniz..açmak üzere sukulentin çiçeğini merak ettim, hiç görmemiştim..sarı çiçek açan kaktüsten bende de var ama hiç açma belirtisi göstermiyor..sizin memleketin havası yarıyor, çiçekleriniz bol açacak sanırım bu sene..sayılarıda çiçekleride artar inşallah..
|
5 Eklenti(ler)
kaktüslerim coştu :p
|
5 Eklenti(ler)
devamı
|
5 Eklenti(ler)
......
|
Bunlar harika sevgili Candostum hele de son resimdeki top top olan o ne kadar güzel birşey öyle bayıldım:)
|
çok sağol sevgili günebakan bende öğleyin gördüğümde güzeliğine hayran kaldım.
|
Sayın Can Dostum, hepsi çok güzel ama sarı açan bir başka güzel geliyor gözüme sarıyı çok sevdiğimden mi acaba;) dört tane birden açmış birde maşallah.
|
Sayın Can Dostum. Hepsi birbirinden güzel. Hepsi çok sağlıklı ve bakımlı görünüyorlar. 111 no'lu mesajdaki son fotograftaki bitkinin genel görünüşünü merak ettim.:)
|
Sayın Can Dostum,
Bitkilerinizin hepsi çok güzel, özellikle sarı çiçekli kaktüsünüz. Acaba sarı çiçekli olanın ismini biliyor musunuz? |
Hepside çok güzel Can Dostum,
Sayın yükselb, 112 nolu mesajın 1-2 ve 3. resimdeki sarı çiçekli kaktüsü soruyorsanız; adı Notocactus ottanis Alıntı:
|
sayın Can Dostum kaktüsleriniz harika
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025