![]() |
Can Dostum / kaktüs ve sukulentlerim
öncelikle herkesin mubarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
iki üç aydır siteye üye oldum.Her gün sizin o güzel kaktüslerinizi gördükçe bende sizi benim benimkilerle tanıştırmak istedim;) |
2 Eklenti(ler)
bunlarda benimkiler:p
|
5 Eklenti(ler)
.......
|
3 Eklenti(ler)
.............
|
Hoşgeldiniz:) Sizinle ve kaktüslerinizle tanışmak güzel. Devamı gelecek gibi:)
|
hoşbulduk sayın Sevim K.:)****** bunlar daha çok azı arkası yarın kısmetse görüşmek üzere
|
hoş geldiniz...merakla bekliyoruz sevgilerimle...
|
Kaktüs sayfanız için tebrikler. Hepsi çok güzel ve bakımlı görünüyorlar. Saksılardaki otları misafir olarak kabul edebiliriz. Devamını görmek umuduyla.. Sağlıkla kalın..
|
5 Eklenti(ler)
teşekkür ederim sayın bıcırık ve aysahay işte devamı :p bugün işlerden fırsat bulduğum için otları temizledim ot yok:p
|
1 Eklenti(ler)
bu da toplu olarak ektiğim kaktüslerin bir kısmı
|
Çok güzel bir görüntü:) Harika:) Ama tek tek yakından gösterin o güzelleri bize
|
Alıntı:
|
maşallah diyelim nazar değmesin....ne kadar büyümüş bahçeye diktikleriniz...açık havada yağmurdan fazla etkilenmiyorlar sanırım
|
Emeklerine sağlık çok güzeller.
|
herkese tek tek teşekkür ederim.Benim ev ortamında kaktüsüm pek yok hepsi dışarıda açık havada .Kıbrıs iklimi her daim bahar havası olduğu için uyum sağladılar.Toplu olarak görünenler 3 yılda bu hale geldiler bende şaşırdım .Neden diyorsanız kaktüslerin yavaş büyüdüğü söylenirdi .Benimkiler çok hızlı büyüyorlar.İlerleyen günlerde teker teker yakından çekilmiş resimleri yayınlarım görüşmek üzere.
|
Hoşgeldiniz Sayın CanDostum. İlk sukulentim olan Stapelia ile Kıbrıs'ta bulunduğum sırada tesadüfen tanışmıştım. Hala benimle. Sizin stapelialarınızı bahçede görünce tekrar o hayranlığım depreşti. Kaktüs ve sukulentler için çok şanslı bir yerdesiniz.
|
hoşbulduk sayın PlentyPlant .Bu yıl çok sıcak geçti bahcedeki diğer çiçekler etkilenirken kaktüs ve sukuler banamısın demedi.Hele stapelialar coştu sizin için bir ay önce açmış hallerini koyuyoyum sevgiyle kalın
|
Bahçe harika, dekorasyonu ve bitkilerinizi çok beğendim,çanak çömleklerde uyumlu olmuş:) türlerinizde çok güzel maşallah.
|
2 Eklenti(ler)
bir ay önce çekilenler
|
sağolun nesil6 dekorasyonda daha çok kıbrısa özgü eskiçanak ve çömlekleri taştan yapılmış gereçleri kullanmaya çalıştım...
|
İnanmıyorum. Çiçeklerin güzelliğine bakın. Stapelianın güzelliği:)
|
Al benili çok güzel.
|
Hoşgeldiniz .Sizi kaktüsseverler arasında görmek ne güzel .
Kaktüsleriniz çok güzel çok beğendim .Hele bahçede olmaları ne büyük bir şans ,Biz kışın sarıp sarmalarken sizinkiler sere serpe harika :) |
sağolun sevim4 ve sevimk, hoşbulduk Hhatice bu yıl bizde kış daha gelmedi biz burada daha kısa kollu .Çiçekler sanki bahar gibi çoştukca coşuyor :cool:
|
sn can Dostum öncelikle hoşgeldiniz...çok güzel çoooook seçkin çiçekleriniz vr... bahçe muhteşemmm....offf herşey çok güzel...iyiki geldiniz..
|
çok teşekkür edrerim sayın eminetrisi bende aranızda olup kaktüslerimi sizinle paylaşmaktan çok mutluyum .
|
Sevgili Can dostum çok güzel çiçeklenmiş stapelia nobilis`iniz.Diğerlerininde farkı yok ;)
|
Kaktüs bahçesi çok güzel.Tabi ekvatora yakın olmanın avantajı.Benimde bahçem olsa yaparım diyesim geliyor ama kışın halleri nice olur burada bilmem.
Ellerinize sağlık,devamını bekleriz. |
çok sağolun sayın fatih ve umutyolcusu .Arkası en erken zamanda inşallah.Malum 9 gün tatil bitti yarın iş başı fırsat buldukça yenilerini eklerim görüşmek üzere:p
|
5 Eklenti(ler)
dayanamadım :psize biriki kare daha
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025