![]() |
1 Eklenti(ler)
.............
|
Candostum sizin hazineniz varmış meğer. Hepsi süper.....
|
Hem de ne hazine.. :))
|
Gökkuşağı da kaktüslerinize renk katmış,iyi yakalamışsınız pozu.Bir tanesi kollarını yukarı kaldırmış bir insan gibi:)
|
Hepsi de çok güzeller maşllah. Ellerinize sağlık...
|
hepsi birbirinden güzel ama bahçenize bayıldım doğrusu...ellerinize ve yüreğinize sağlık sevgilerimle...
|
Vallahi ne denirki kelimeler kıfayetsiz kalıyor bu güzellikj içinde.Elleriniz dert görmesin,sayfanız hayırlı olsun sayın Candostum.
|
sevgili arkadaşlar güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim.Bu hafta çok yoğun olduğumdan ne kaktüslerime bakabildim ne de siteye girebildim mesajlarınızı bugün göebildim biraz geç oldu;)inşallah ilerki günlerde çocuklarla denizden topladığmız taşlarla bahçemizin bir köşesine yeni bir kaktüs köşesi daha yapma projemiz var ilerleyen günlerde sizinle paylaşırım sevgiyle kalınız
|
Hoş geldiniz aramıza Can Dostum,
Kaktüs ve sukulentleriniz oldukça güzel. Değişik türlerde var içlerinde. Kıbrısın ılıman iklimi ve sürekli dışarıda durmaları nedeniylede gelişimleri doğal ortama yakın ve güzel olmuş. |
1 Eklenti(ler)
Bunlarda sayın mrmusti'nin gönderdikleri :pBugün elime ulaştılar buradan ona çok teşekkür ederim inşallah ondaki gibi güzel çiçekli olurlar.
|
Mustafa bey göndermişse elinin bereketi ve kaktüs sevgisi bulaşmıştır kesin. Çok güzel büyüyeceklerdir:p
|
Çeliklerinizin türleri çok güzel güle güle büyütün.
|
güzel temenileriniz için çok sağolun sayın sevimk ve nesli6 inşallah en erken zamanda çiçeklerinide görürüm.
|
Tek kelimeyle "MÜKEMMELLLLLL"...
|
Alıntı:
Güle güle iyi günlerde büyüsünler . |
4 Eklenti(ler)
Bunlarda yenileri:p
|
5 Eklenti(ler)
...............
|
çok güzel yeni kaktüsleriniz..güle güle büyütün..47.mesajdaki ilk kaktüsünüz çok ilgimi çekti..nereden aldınız acaba?
|
Çok sağolun sevgili fund@ 47. mesajdaki pekde yeni sayılmaz 2 yıllık kaktüsüm .Burada amatör bir yetiştiriciden aldım.
|
Alıntı:
|
Gerçekten harika görünüyorlar ellerinize sağlık.Bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler
|
sağolun sevgili Hatice ve Neslihan bende isimlerini bilmiyorum bazılarını sizin sayenizde öğreniyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.Sevgili Hatice yayınladıklarımın bazılarından sanada gönderdim inşallah bende oldukları gibi güzel olurlar;)
|
46.mesajda birinci fotoğrafta vuruldum zaten can dostum. O dikenler, olmaz böyle şey diyor insan. 47.mesajdaki kaktüste bir başka güzellik. Güle güle büyüt, sevgiyle:)
|
Sayın Can Dostum,
Hepside birbirinden güzeller, güle güle büyütün, çiçeklerini bizlere göstermekten esirgemeyin lütfen. Çünkü bizler artık havaların soğumasından, çiçeklerini bahara kadar göremiyeceğiz.. |
Alıntı:
Çok saol can dostum :) 46 daki çam ağacına benzeyen sukulentti çok merak ettim , bu sukulenttin ismi ne diye sorsan bilen bir arkadaşımız vardır.Öğrensek ismini .Onca sera gezdim ,Benzerine bile rastlamadım . |
Çok güzeller güle güle büyütün.
|
Ben de merak ettim.
|
Bitkilerinizi büyük bir zevkle izliyorum Sayın Can Dostum. Sayın Mrmusti'den de destek aldığınıza göre, bahçenizin daha da güzelleşeceğinden eminim. Bir gün Kıbrıs'a gelinceye kadar lütfen onlara iyi bakın. :)
Üye arkadaşlarımızın merak ettiği ve gerçekten güzel bitkilerinize gelince... Bilebildiğim kadarıyla 47/1. mesajınızdaki türün adı Opuntia Zebrina 'Reticulata' olması lazım. 46/4. mesajınızdaki fotoğraf ise Selaginella cinsi olması lazım. Büyük ihtimalle Selaginella Martensii. Tekrar ellerinize ve emeklerinize sağlık. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Onlar zaten gözüm gibi bakıyorum onlar kızım ve oğlumdan sonraki çocuklarım .Kıbrısa geldiğinizde beklerim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025