![]() |
Sayın elifnaz çok teşekkür ederim,umarım sizde kervanımıza katılırsınız.Zaten bir kenarından bulaştınızmı kurtuluş yok,devamı gelir.Size simdiiden kolay gelsin derim.Saygılar.....:
|
Fatih çaybaşı camii nin orda liseye çıkarken solda yetişen alıyorrrr...:))
Bakma sen kızlar koydu yaprakları ....:)) |
1 Eklenti(ler)
2. Gün görünümü,az gelişme var...:) Sevinçliyiz....
|
Sayın Gürkan63 ,
1.kaktüsünüz ferocactus latispinus değil, bir stenocactus tricuspidatus 2. ? 3. Mamillaria elongata Güle güle, bol çiçekli büyütün. |
Sayın sakdag düzeltmeniz için teşekkür ederim.Ferocactus latispinus a benziyor, du.....:D
Tekrar teşekkür ler. |
3 Eklenti(ler)
Bir hafta önce kesip toprak üstünde bıraktığım parçaları dikitm. saksının altına tuğla kırıklarını koydum,torf ve bahçe toprağını karıştırdım ve 3 te 1 ini gömdüm.
Buyrun sonuç...Sulama birkaç gün sonra. |
1 Eklenti(ler)
Şu güzelliğe bakarmısınız ne şirin değilmi...:)
|
5 Eklenti(ler)
Dün gelirken fidanlığa uğrayayım dedim ve uğradım.Dolştım bir şey bulamadım,tam çıkarken köşeye bırakılmış cevheri gördüm..:confused:bir güzel bir güzel ki hemen yanaştım çalışanın yanına ve fiyatını sordum,10 lira istedi bu sefer ben başladım ağlamaya dolmuş param çıkınca 4 liram kalır bak hem zaten toprağı falan yok dedim,veeee aldım...:)) Buyrun bakalım....
|
2 Eklenti(ler)
Bunlar da yavruları ayrı bir yere dikeceğim.
|
3 Eklenti(ler)
Bir kaç güzellik....:)
|
Abi sonuncu arkadaşı nerden edindin? Çok bakındım bulamadım :)
|
Yılan tarzı olanındanmı uğrarsan verebilirim,..:)
|
5 Eklenti(ler)
Gelişmelerden bir demet...:)
|
4 Eklenti(ler)
Bu kadarla kalmayalım...:)
|
2 Eklenti(ler)
Buyrun....
|
Sn gürkan63 kaktüsleriniz bahara merhaba demiş. Güle güle büyütün
Uçuk pembe çiçek açan son kaktüsünüzün adını biliyor musunuz? |
Sayın nevsune maalesef bilmiyorum
|
4 Eklenti(ler)
Uzun zamandır fırsat olmadı işler bitti artık zaman bol.Evet Arkadaşlar27 mart ta kesip diktiğim canlarım nihayet tuttu,buyrun...
|
5 Eklenti(ler)
Şimdide çiçeklenen yavrularım sırada, beğenilerinize sunarım....
|
3 Eklenti(ler)
Devam
|
Sayın Gürkan63,
Kesilen kaktüsler ile yeni bireyler ve yeni hayatlar başlamış oldu. Üretmenin, çoğaltmanın mutluluğu değer ile ölçülemez. Ellerinize sağlık. |
5 Eklenti(ler)
Teşekkür ler Sayın MKurtoglu,tabii insan sonuçlarını görünce daha da mutlu oluyor,mesela dün öğleye yakın foto sunu çekmiş olduğum aporocactus flagelliformis (umarım adı doğrudur..:o). Yatmadan önce iyi geceler dilemek için çıktığımda tam açmış halini görünce dayanamadım hemen resimledim,mutlu olunmazmı ,herkese nasip olmayan muhteşem bir duygu......Buyrun.....Muhteşem
|
O kadar güzelki hayran kalmamak mümkün deyil.
|
Gece daha çarpıcı pozlar vermiş. Mükemmel görüntüler.
|
1 Eklenti(ler)
Kesip biçme olayı na devam,sonuçlarını görünce cesaretleniyor insan.Deney lere devam.
|
x
3 Eklenti(ler)
Uzun olan kendini çok zor tutuyordu bende dayanamayıp 3 parçaya bölüp diken kenarlarını temizleyip,kuruması için kenara bırktım.Bakalım sonuç ne olacak.
|
4 Eklenti(ler)
Maalesef işlerin yoğunluğu sebebiyle ihmal ettiğim yavrularım, beni sevindirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.Siz Doğa severlerle paylaşmak istedim.
Echinopsis Oxygena nın muhteşem görüntüleri ile sizi baş başa bırakıyorum.İyi seyirler. İlk 4 resim 22-05-2012 Salı ya ait. |
Bunlar hemen ertesi öğle vakti Güneş gördükten sonraki durumları..:cool:
|
3 Eklenti(ler)
Gündüz görüntüleri,Muhteşem değilmi ? :cool:
|
1 Eklenti(ler)
Mammillaria Kelleriana
Bir kaçını kaçırmışım ama gerisi geliyor mutluyum.... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025