![]() |
3 Eklenti(ler)
Sayın-Esin- Lithopslarınız bir harika,bende edindim kendime bir kaç adet.Şimdi sizden müsaadenizle biraz kopya çekmek (isim için) isterim....:)
Buddha deseniz ayrı bir harika,maalesef benim Buddha sizinki gibi öyle muhteşem değil. Ellerinize sağlık. Buda benim Buddha |
Ama son anda ne fark ettim gördünüzmü ? ..:))
Çok sevinçliyim..... |
1 Eklenti(ler)
Sayın-Esin- sayfasında gördüğüm benzer olan adı doğru gördü isem.:)
L.fulviceps ''Aurea'' |
Gürkan bey, sigarayı bırakmakla iyi bir karar almışsınız:)tebrik ederim. İnşallah başarırsınız, iyi gider her şey...Ben de lithops lara merak sardım ancak söylediğiniz gibi epey pahalılar. Denk gelirse uygun bir şey alacağım, çok istiyorum...Hayırlı olsun.
|
İşte doğru karar !!!
Sigaraya elveda, lithopslara merhaba :) Çok uygun fiyata almışsınız , güle güle büyütün.. Gelişimlerini paylaşın lütfen, sevgiler |
Alıntı:
L. fulviceps "Aurea" L. pseudotruncatella L. karasmontana L. olivaceae Özellikle L. pseudotruncatella çok aranan bir türdür ve benim de en sevdiklerim arasındadır. Bir de bir sonraki sefere lithops almak isterseniz mümkün olduğunca en kısa boylularını seçmeye çalışın, aklınızda bulunsun :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yarın foto mak.ile gidip resimleyeceğim,tavsiye ettiklerinizi kolleksiyonuma katacağım.Tekrar çok teşekkür ederim. (Bu arada baya uzun boylular vardı ben bunları seçmiştim,bir dahakine dikkat edereim..:) ) |
2 Eklenti(ler)
Evet bugünde söz verdiğim gibi gittim fotolandırdım. Ama......
Aması fiatları birden bire 10 tl ye çıkmış nasıl olduysa artık.....Elim boş döndüm. Buyrun fotoya |
4 Eklenti(ler)
Bugün Lithopslarımın saksılarını değiştirdim.Bir tanesi ise yanlışlıkla ayrılmış oldu ,kök lü kısmını diktim diğer parçayı kopan yerinin kuruması için kenara koydum.
Saksılama yaptıktan sonra toprağın oturması için biraz suladım umarım yanlış yapmamışımdır.Zaman gösterecek hata olup olmadığını. Toprağa dere çakılı da karıştırdım,az miktarda da humik asit serpiştirdim. İşte görüntüler. |
3 Eklenti(ler)
Bunlarda saksılanmış hali..:)
Etti 6. |
2 Eklenti(ler)
Yeniler.....:)
|
1 Eklenti(ler)
Taşlar toplu halde......
|
2 Eklenti(ler)
Bu neden bu hale geldi bilemedim bir türlü..:(
|
4 Eklenti(ler)
Susuzluğun işareti galiba,ama emin değilim onun içinde su vermiyorum..:(
|
2 Eklenti(ler)
İlk çiçeğini verecek galiba..:)
|
1 Eklenti(ler)
Bu kış ın ilk kaybı.....Lophophora williiamsi...:(
|
2 Eklenti(ler)
Ortasında görünenler acaba Tohummu ?
|
5 Eklenti(ler)
Şimdiye kadar kışın problem yaşamamıştım.Bu kış gafil avlandım.Çok üzgünüm,onca yıllık emekler gitti...:(
|
5 Eklenti(ler)
Partr :2
|
Çok geçmiş olsun. Zaman zaman kış aylarında hepimizin başına gelen bir durum. İnsan üzülüyor. Bende de bir kısım zararlar var.Sabahleyin eksi 12 idi. Akşam dönerken de aynı derece. Bahçeye gittim. Zor da olsa biraz dolaştım. Her şey kar altında.
Umarım hepimiz en az zararla kışı atlatırız. |
Kayıplarınız için çok üzüldüm onca senelik emekleriniz heba olmuş. Çok geçmiş olsun benimde çok zayiatım var. İnşallah toparlanırlar en kısa zamanda. :((
|
Sn gürkan96,
Güzellerinize maşallah diyemeden, kayıplara üzüldüm. Umarım tekrar üretmeyi
başarırsınız. Taş merakınızda hayırlı,bol yavrulu,bolçiçekli olur inşallah. Enazından sigarayı bı rakmışsınız. Doğa dostuna sigara şık durmuyor zaten. Tekrar güzellikler görmek dileği ile hoşçakalın. |
1 Eklenti(ler)
Uzuuuun zamandır yavrularımdan ayrı kaldım şimdi yine evdeyim umarım toparlayabilirim kayıplarımı.
Kayıplarımı toparlamaya çalışıyorum.en sonunda bir tanesini buldum.Geyik boynuzu veya Kalem ağacı denen Euphorbia Tirucalli bir haftadır kenarda bekliyor bugün dikmeyi düşünüyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden Teşekkür ederim. |
4 Eklenti(ler)
Bunlar beni sevindirecek..:p
|
1 Eklenti(ler)
Hadi hayırlısı diktim yarın Aydın'a memlekete gideceğim pazartesi gelince biraz su veririm artık.
|
5 Eklenti(ler)
Merhaba Doğa dostları,Hanım pazar alışverişi'ne gidelim dediğimde bunlarla karşılaşacağımı beklemiyordum.Dayanamadım aldım tabii'ki. Evde hepsinin toprağını ve saksısını değiştirdim,rahatlattım :D Huzurlarınızda Aile'ye katılan güzeller.....
|
2 Eklenti(ler)
Bunlarda var .....:D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025