![]() |
Nadir bir-iki türü de eklediğiniz koleksiyonunuz harika görünüyor Sayın Tarhan. Dilerim, en kısa zamanda çiçeklerini de görürsünüz. Ellerinize, emeklerinize sağlık.
|
Sayın mandalinerik, Sevim hanım ve sayın Günebakan her yeni aldığım kaktüs biraz daha mutlu oluyorum git gide çoğalıyorlar diye daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.
Sayın Seriliaa ve Şenol dalkıran kaktüslerin isimlerini malesef bende bilmiyorum,bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum isim konusunda.Taner beyin serasına gittiğim gün hava çok sıcaktı Taner beyi sıcakta fazla tutmamak için isim etiketlerini bile yazdırmayı akıl edememişim. Sayın Plentyplant yeni türleri beğenmenize sevindim çok teşekkür ederim... |
Hatice Hanım yeniler harika görünüyor. Hepsi de çok beğendiğim türler. Güle güle büyütün.
|
Hatice Hanım bitkilerinizi çok beğendim. Ellerinize sağlık. Aranjmanınınz harika.Harika türler var.Güzel bir kolleksiyon olmuş.Duvardakilere bayıldım
|
Teşekkürler Oğuzhan bey elimden geldiğince daha güzel türleri elde etmek için çalışıyorum.
|
Sayın Hatice Hanım, 2012'nin ilk gezisini sizin balkonunuza yaptım, kaktüs ve sukulentleriniz birbirinden güzeller. 95 no'lu mesajınızdaki kaktüsün son halini merak ettim. Bende de var bir çelik ama 2-3 aydır öylece duruyor, ne bozuluyor, ne kökleniyor.
|
Yeni yılınız kutlu olsun.
|
Sayın Hatice Tarhan, yeni yılınız kutlu olsun.
|
Mutlu yıllar.
|
Sayın Sakdağ Hk50 Vehibe ve Sevim hanım sizlerinde yeni yılı kutlu olsun, bol çiçekli sağlıklı mutlu bir yıl dilerim.Sayın Sakdağ sorduğunuz tür üzerinde minicik bir yavru oluştu, fakat gelişimi çok yavaş, kendisi hala geldiği büyüklükte duruyor...
|
Hatice hanım'cığım yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dilerim:)
|
Hepsi çok güzeldi! Elinize sağlık... : ' )
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025