![]() |
Bu şiirde sizin için Cumhur Bey
Uçurumun tam kıyısında Dikenini buldum Kurtuldum düşmekten Benden başka kim var ki Sana kaktüs diyen Seni kaktüs olduğun için seven Deniz Çelimli |
Alıntı:
şimdi sorduğunuzu cevaplıyorum lithops ben Antalya da Taner Angay beyin serasından aldım ordan temin edebilirsiniz ,özellikle lithops türleri çok fazla kendisinde. |
5 Eklenti(ler)
dorstenia ,echeverya,
|
1 Eklenti(ler)
plumera lar
|
1 Eklenti(ler)
Yapraktan sukkulent üretim....
|
Cennet bahçesi olan üyelik adımı Hatice Tarhan olarak değiştirdim.
|
Sevgili Hatice adınızı değiştirdiniz ama kaktüsler kesildi. Yaramadımı ne:confused:;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Az daha sabır yapraklar sararmaya başladı Eylül sonu tamamen dökülünce yeni evlerine doğru arkadaşlarıyla birlikte yola çıkacaklar.Sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
Saatlerdir hangi resimleri yayınlayıp yayınlamadıklarımı araştırıyorum nihayet seçebildim heralde.Arada bir tekrar edersem de affola
|
ay maşallah çok güzeller özellikle saonuncu olan ve sondan 3.olanı çok güzel
|
1 Eklenti(ler)
Tek tek göstermek daha iyi olacak heralde.
|
2 Eklenti(ler)
Burası da hoya köşesi.
|
Özellikle bu kaktüslerin isimlerini bilen arkadaşlar varsa söyleyebilirlermi.
|
Bir önceki mesajda yüklenmedi.Sorun var heralde foto yüklenmiyor.
|
İyiki resim nerde demişim.:eek:
|
bayıldım, ellerinize sağlık...üyelerin kaktüs ve sukulentlerini gördükçe çoğundan benim de olsun istiyorum...ne güzeller
|
Teşekürler i ebru zaman içinde sizinde her istediğiniz olur inşallah.Bir kaç taneyle başlıyorsunuz sonra bir bakıyorsunuz balkona ,sizin bile girecek kadar yeriniz kalmamış.Ben böyle bir hastalık ne duydum ne de gördüm.Allah sonumuzu hayır etsin. Birde sitedeki sorun kalksada resimleri yükleyebilsem.
|
Bu hastalık çok bulaşıcı Hatice hanım size de bulaşmış kurtulmanız çok zor :) Kaktüsleriniz çok güzeller umarı daha çok güzeliniz olur:)
|
Hatice Hanım;
Bu kadar ilginç ve çok sayıda sukulent ve kaktüsü, birarada ilk kez görüyorum. Gözlerim faltaşı gibi açıldı.:eek: Eşime de yavaş yavaş bu hastalık bulaşıyor gibi.;) Belliki, sizlerinkileri benden önce görmüş. Ne diyebilirim:confused: Çoğu dikenli ama, çok ta güzeller. Elinize sağlık. |
Giderek çeşit sayınız artıyor Hatice hanım...
|
Alıntı:
|
Sayın Orhan Özbilgiç çok teşekkür ederim güzel iltifatlarınıza fakat daha bendekiler 1000 /1 bile değil daha neler varda nereye koyacağım sıkıntısı olduğu için artık yavaş gitmeye karar verdim bu arada daha çok var elimde.
|
Çok teşekkürler sayın Faruk artan bişey yok sadece yayınlanmayanlar bunlar.
|
hepsi birbirinden güzel maşallah ama e.milliler bir başka güzel;)
|
Alıntı:
Şaka bir tarafa ama, gerçekten çok sevimli bitkiler. Sağlıcakla kalın. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sorun giderilmiş....
|
1 Eklenti(ler)
İsim konusunda yardımlarınızı bekliyorum....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025