![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bahar çiçeklerim
5 Eklenti(ler)
|
çok güzeller sayın ahyasay bahar gelmiş sizin eve,sigarasız yaşamda mutluluklar,başarılar darısı eşime inşallah o da bırakır
|
Sevgili aysahay, balkonun gerçekten harika görünüyor. Bitkiler çok neşeli, çok sağlıklı. Çiçeklerle birlikte müthiş bir görüntü. Kutluyorum.:)
|
Sevgili aysahay ellerine saglık çok güzeller...
|
Hepinize çok teşekkür ederim. Çok fazla ilgilenemesem de iyi açtılar. Yaz geliyor, besin falan vermek lazım. Şu sıralar yoğunluktan bakamıyorum güzellerime. Sadece suluyorum okadar. Yakında ilgileneceğim onlarla..
|
Sayın aysahay, maşallah ne güzel açmışlar öyle. Renk armonisi... Ellerinize sağlık.
|
Teşekkür ederim Sevgili Selenn. Sizinkiler kadar olamasak da, idare ediyoruz işte..
|
Baharda açan kaktüsüm..
2 Eklenti(ler)
Uzun bir aradan sonra tekrar fotoğraf paylaşımı yapıyorum. Açıkçası kaktüs ve sukulentlerimin sayısında bi değişiklik yok. Yer olmadığı için yenilerini edinemiyorum. Öncekilerdeki değişiklikleri sizinle paylaşıyorum ancak.. Bunu cep telefonuyla çekmiştim o yüzden net değil.
Eklenti 237084 Eklenti 237085 |
Bunlarda yeni çektiklerim.
5 Eklenti(ler)
Millim sonunda açtı. Küçük ama çok tatlı bir çiçeği var. Diğerleri de baya büyüdüler. Graptopetalum coştu. Daha ne diyim.. Bu arada tozlarımızı görmezden gelirseniz seviniriz.. :))
Eklenti 237092 Eklenti 237087 Eklenti 237088 Eklenti 237089 Eklenti 237090 Eklenti 237091 |
Şimdilik bu kadar.
1 Eklenti(ler)
|
Ahh canım benim ne güzel olmuş. Graptepalum gerçektende coşmuş, harika;)
|
Graptepalum bu bitkiye hasta oluyorum :p ne kadar güzel gelişmiş. Benimki hala ufacık
|
Teşekkür ederim Sayın SevimK ve sayın İris41. Graptopetalum geçen yıl ufak bir kaç çelikti. 1 yılda bu hale geldi. Kışın sesi çıkmadı ama bahardan beri kendini iki katına çıkardı.
|
Uzuuuun bir aradan sonra...
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Uzuun bir aradan sonra hoşgeldiniz, sevgili aysahay. Taç takmış gibi, çepeçevre açan kaktüsler çok hoşuma gidiyor. Benim öyle bir kaktüsüm henüz yok. Adını biliyor musunuz acaba?
Silvestriler çok güzel açmış. Şimdi açma zamanları galiba, benimkiler de tomurcukta.:) Kaktüsleriniz bol çiçekli olsun. Sevgiyle... |
Çok teşekkür ederim Sayın SDurul. Taç giymişlerin adları galiba Mammilaria albilanata ve Mammilaria Microhelia olması lazım.
Bayadır siteye giremiyordum. Bitkilerim de bakımsız kalmışlardı. Taşınma, bebek, okul değişikliği derken hiç ilgilenemedim. Ama artık tekrar başladık. Sylvestrinin adını unutmuştum, iyi oldu hatırlattığınız. Tekrar teşekkürler.. |
arkadasım kolay gelsın benımde bır arkadastan aldıgım Euphorbia Milli...2 celıgım var dırek topraga ektım tutarmı 1 haftadır toprakta ve yaprakları dokuldu ne yapabılırım
|
Kalanchoelerinizin renkleri çok güzel.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025