![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Sayfanız hayırlı olsun sn.vetman996 hepsi çok güzel, sağlıkla büyütmenizi dilerim. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 21-08-2008
|
Alıntı:
Daha güzelleri sizin olsun dilerim. Her şeyin başı sağlık. Ben de size sağlıklı ömürler dilerim Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Saygıdeğer vetman996. Merhaba. KAKTÜS DÜNYASI BAM BAŞKA. Siz de bu dünyada yerinizi almışsınız. İnsan bakmaya bile doyamıyor kaktüslere. Hele çölde tek başına, güneşe ve zamana meydan okuyanları gördükçe hayranlığım daha da artıyor bu bitkilere. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 21-08-2008
|
Alıntı:
Bu dünyada (kaktüs dünyasında) size de yer var elbette. Hele bir çoğaltalım. Sizi de davet ederiz belki. Bu bitkilere hayran olmamak elde değil tabii ki. Saygılar... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Saygıdeğer vetman, Öncelikle çok teşekkür ederim. Şu an için bana kırlar, dere kenarları yetiyor. Bugün evin arkasında Su kanalının altında kanal açmışlardı daha evvel. Suyun tahliyesi için. Orada kanal üzerinde kalan devrilmiş ağaçlar vardı. Fakat bir iki metre yüksekliğinde de yabani güllerin dikenleri, böğürtlen dikenleri. Tam bir diken cenneti. Daldım aralarına. Biraz odun kestim el testeresi ile. Şimdilik onlarla idare ediyorum. Yabani çiçekler, yabancı ot (Tarım da bizim yabancı ot olarak adlandırdığımız, aslında toprağın öz evlatları) çiçekleri, menekşeler, gelincikler, fiğ, üçgül çiçekleri. Ne güzeldir onlarda. Saygılar, sevgiler. Kaktüs dünyasındaki tüm arkadaşlara da selamlar. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|