![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Senecio Herreianus ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar bu seneciom artık yokkk ![]() Soğuklardan, donlardan koruyalım derken... salyangozlardan koruyamadım... Bir salyangoz ikinci katın balkonuna tırmanır ve bula bula bu saksıyı bulmuş ve toprağa yumurtalarını bırakmayı başarmış vicdansız... tabi bu yazın oluyor. Havaların iyice serinlemesine kadar balkonda kalıyordu, ilk donlardan önce içeriye aldım, gelişimi gayet iyiydi, yeni sürgünler veriyordu, gözüm hep üzerindeydi... taaa ki mercimek büyüklükteki yavru salyangozların ortaya çıkana kadar. Bir gün dikkatimi çekti çok iyi giderken bir gariplikler olmaya başladı, saksıyı elime aldım dikkatlice bakınca durum anlaşıldı (s.yavruları şeffaf oldukları için önce fark edemedim) 15-20 tane yavru s. bitkimin üzerine koyun sürüsü gibi yayılmışlar otluyorlardı, sözüm ona bu bitki zehirli ![]() ![]() Ben onu çok sevmiştim neden hep çok sevdiklerim zarar görüyor bir anlam veremiyorum? Duyarlı arkadaşlarım belki halimden anlarlar... görürler... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|