View Single Post
Eski 19-02-2015, 08:09   #196
vetman996
Ağaç Dostu.

vetman996's Avatar

Giriş Tarihi: 21-08-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Bal Kaktüs Mesajı Göster
Gübre konusunu yazacaktım unuttum. Sayın vetman996 nın firmasından ben de 20 kg.lık bir çuval solucan gübresi aldım. Bahara doğru saksı değişiminde kullanacaktım. Sabredemedim, sukulentlere kullandım. Henüz yeni sonuçların iyi olacağını bekliyorum. İlk önce solucan gübresinin en faydalı gübre olduğunu biliyorum. İkincisi Sayın vetnam996 yı daha önceki yıllardan. İlk çilek denemelerini yaptığı zamandan. Ben başka bir isimle üye ikenden tanıyorum. Takdir ediyorum ve güveniyorum. Ayrıca gelen üründe ben iyi bir malım diye kendini belli ediyor. Sayfasının adresi
solucan Gübresi satışı : Madrasol
Sanıyorum sitemizin departmanında da sayfası vardır.
Değerli Kardeşim merhaba.

İltifatlarınız için çok teşekkür ediyorum. Sizlerin güvenine layık olmaya çalışacağız. Çalışacağız diyorum çünkü sipariş takibi ve kargolama ile ilgilenen arkadaşlarım var. Benim başka işlerim de olunca bir çok şeyden haberim olmuyor. Sizin solucan gübresi aldığınızdan haberim olmadığı gibi.

Bizler insanız ve mutlaka hatalarımız olacaktır doğamız gereği. Eğer hatamız olursa da telafisi için mesajlarınızı bekliyor olacağım.

Bu arada sizi tanıyamadım üye isminizi değiştirdiğiniz için. Ama zamanla daha yakından tanışırız sizde ve bende bu kaktüs sevdası oldukça.

Sevgili Akçabardak'ın sayfasını daha fazla meşgul etmiyeyim isterseniz.

Her şey gönlünüzce olsun. Selamlar...

vetman996 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön