agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri
(https)

Beğeni Düzeni5141Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-06-2014, 19:17   #1
Moderatör

h_dogan's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2007
Galeri: 22
Teşekkür ederim Fatma Hanım.

Selluka ilkbaşlarda yavaş gelişiyor sonradan atağa geçip çok hızlı büyüyor. Çok fazla üzerine düşmeyin bence. Çıkartmayı başarmışsınız, aşırı sulamayın yeter şimdilik. Benim bahçede geçen sene düşen tohumlardan yeni sellukalar çıkmış.
Bu arada ne yalan söyleyeyim size tohum gönderdiğimi bile unutmuştum kusura bakmayın. Not tutma gibi bir alışkanlığım yok maalesef. Siz bir sorun oldu mu sorarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Synadenium yaprağını kırınca süt akıyor. Ben adeniumun zehirli olduğunu biliyorum ama bunu bilmiyordum ama tahmin edebiliyorum. Bende de kaşıntı yapıyor tüm sütlülerde olduğu gibi.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Fatma Kochan Mesajı Göster
Merhaba sayın h_dogan / Kaktüs ve Sukulentler sayfanız hayırlı olsun, çok güzeller, emeğinize sağlık. Böyle emeğe saygı duymamak ne mümkün. 150 deki Synadenium un öz suyu zehirliymiş, çilde temas ederse kaşıntı yaparmış, bilmem bilginiz varmıy dı? bende de var. Bende yeni öğrendim.

Yeri ve sırası değil ama nereye yazacağımı bilemediğim için, buraya yazayım.
Öncelikle size sonsuz teşekkürler ederim.
Bana göndermiş olduğunuz 6 adet Selluka tohumundan 3 tanesi çıktı, biri kurudu, sanırım bir böcek yedi, ikisi gelişeyim mi, gelişmeyeyim mi diye öylece düşünüyorlar.
Bu gün çekilen resmi, bu haldeler. Sevgiler.

h_dogan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025