![]() |
|
![]() |
#393 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2009
|
Şu 'dalda bezelye' sukulentlere bayılıyorum (son gönderinizdeki son fotoğraf) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-08-2011
|
Güneşsiz evimdeki zavallı kaktüslerimi yarın bakıma alayım bari. Sizin güzelleri görünce azıcık gaza geldim sanırım. Tebrik ederim. Hepsi çok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-12-2015
|
Sevgili h_dogan, Sukulentleriniz gerçekten çok güzeller, çok iyi bakıyorsunuz anlaşılan, ellerinize sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Moderatör
|
Teşekkür ederim. Bu aralar hiç bakamıyorum onlar ben üzülmeyeyim diye güzel görünüyorlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Çirkinlikte sizinkiler benimkileri çok pis döver ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-12-2015
|
Sayın h_dogan sukkulentlerinizin hepsi çok güzel. Bakmadığınız halleri böyleyse, baktığınız halleri nasıldır kimbilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Moderatör
|
Bana çekmişler çirkinlikte. ![]() Bu kıştan çıkmış halleri bir gecelik gelin dışında idare ediyorlar. Bir gecelik gelinin kökü kaldı diğer kısımları balkonda olmasına rağmen dondu. Henüz hiçbir uygulama yapmadım. Hiç istek yok bu aralar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2012
|
Kalanchoe'lere bayılıyorum maşallah çok saglıklı görünüyorlar,geçen gün bizim burdaki ani olarak çıkanaşırı rüzgarda balkonda nekadar saksı varsa hepsini uçurdu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Moderatör
|
Geçmiş olsun Sn. salih66. Kalanchoe'ları da soğuk vurdu, yarısı ölmüş hali yoksa çok daha güzel görünecekti. Pembe renkliler neredeyse tamamen ölmüş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|