![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Merhaba,bence bunlar çok susuz kalmışlar.Ben olsam bol bir sulardım altından akana kadar.Bende de var bunlardan yazın çok güzel çiçek açıyorlar.Bir parmak kadar ekmişti bana teyzem.14 ayda acaip çoğaldı.Çok da sağlıklılar.Belki 30 kadar çiçek verdi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Maşallah. Çürütürüm diye korkumdan sulamıyordum, şu an haftada bir su veriyorum. Daha mı sık su vermeliyim? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben saksısı hafifleyince, doyurana kadar suluyorum.Bazen iki haftada suluyorum bazen de üç haftada.Acaba sizinkiler çok sıcak bir ortamdamı bulunuyor.Benimkiler küçük mutfak balkonunda batıya doğru duruyor.Pencereyi en az 15-20 saat açık tutuyorum.Kıyaslamak gerekirse benimkiler pazardan aldığınız salatalık dirilğinde,sizinkiler de bilirsiniz dolapta bir kaç gün bekleyen salatalık diriliğinde.Sizinkilerde bir sorun olduğu kesin.Yoksa bakımı çok kolay olan kudurgan bir bitki. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet aynen benzettiğiniz gibi. Benimkiler sabah 7.00 den itibaren 9.00 a kadar güneş alan mutfak pencere kenarında, içeride. Ortam sıcaklığı da yaklaşık 24-25 derece civarı...Bilemedim. Suyu mu arttırsam diyorum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Galiba tomurcuklar oluşmuş ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet tomırcuklanma başlamış gözüküyor.Ne mutlu size.Bende de var bundan beyaz açıyor.Sizinki ne renk açıyor? |
|
|
|
![]() |
|
|