![]() |
|
![]() |
#603 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Hepsi de şahane , masaallah, senin enerjin tüm ciceklerine yansiyor😍 Benim kaktusler kisin neredeyse donmaya yakin duzeyde usuduler ama 3 u haric cicek yok😟. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Tek kelime ile hepside ''MUHTEŞEM''. Eline emeğine sağlık canım arkadaşım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Ağaç Dostu
|
Annemin, arkasından benim hastalıklarımız, bilgisayarın bozulması falan derken uzun süre oldu bir şeyler paylaşmayalı. Bu arada fotoğraf makinemin çok iyi çekim yapmaması ve telefonumun da bozulup bir süre serviste kalması, çok güzelleri kaçırmama neden oldu. Bir hafta terasa çıkamadığım günler oldu. Onlar her şeye rağmen mutlu etmeye devam ediyor... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Çıldırmış bunlar ne veriyorsun bunlara böyle Loveforlife abla maşallah bende mi hırsızlığa pardon misafirliğe gelsem bilemedim. Renklere bayıldım ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2014
|
MAŞAALLAH hepsi birbirinden güzeller kışın nasıl saklıyorsunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#608 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gel tatlım. ![]() Sonbahar renkleri çok güzel bunların... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#609 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Çıldırmış sukulentler diye bir sayfamı açsak ne yapsak loveforlifecığım bunlar alıp başlarını gitmişler harika görünüyorlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#610 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mesela sedum palmeri yaz kış dışarıda olup hayatından memnun olanlardan. ![]() Aslında genel olarak sedumlar dışarıda mutlu diyebiliriz, tıpkı sedum autumn joy gibi... İlk başta çiçeklerinin rengi pembe iken şimdilerde bakıra döndü. ![]() ![]() Sedum rubrotinctum güveç kapta hayatından pek memnun... ![]() Gerçi güveçte olup da halinden memnun olmayanını görmedim ben bunların. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Ağaç Dostu
|
Günlerdir terası mesken tutan, kenar köşesinden sukulentleri tırtıklayan bir misafirim var. Hiç bu kadar büyüğünü yakından görmemiştim. Ama çok ağır hareket ediyor, ölüyor galiba. Onu yaşatabilmek için yapabileceğim bir şey var mıdır sizce? Benim Zeytin terasta bir fark ederse onun varlığını, yaşam süresi daha da kısalır gibi görünüyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-12-2014
|
sn. loveforlife ışığıda o kadar güzel yakalamışsınız ki masaüstü resimlerini anımsatıyor... uzun ömürlü bol çiçekli olsunlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#614 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2015
|
Zaten ilk bu echeveria çiçeklerinin güzelligine kanıp başladım ama benimkilerde inşallah seneye açar sizinkiler çok güzel gerçekten |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#615 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Bu güzeller de sizin için gelsin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Ağaç Dostu
|
sizin ve birkaç arkadaşın sayfalarını dolaşırken kafamdan geçenler tamda şu : hımmm güzel, güzel, bu da çok güzel, güzelmiş ... çiçekler güzel ama bunları fotoğraflamak da ayrı bir yetenek ... Ben bu kısmında son derece başarısızım ... Bana gelsinlere de bayıldım bu arada ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Ağaç Dostu
|
inanılmaz .... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#619 |
Ağaç Dostu
|
Bit pazarından aldığım eski toprak saksıları boyadım. Fena da olmadılar hani. Böyle olunca içlerine hangi güzelin yerleşeceğine karar vermek de zor oldu haliyle... Nasıl olmuş sizce? ![]() ![]() Konunun meraklısı da hemen devreye girdi... ![]() ![]() Bu ufaklık minik saksıyı kapan oldu... ![]() Ağaç formuna gelen Crassula ovata 'Gollum' da güzel saksıyı kapanlardan. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#620 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Çok güzel olmuşlar sevgili loveforlife.. Ellerinize sağlık.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2014
|
Hepsi çok güzel de arada kaynak var Beşiktaşlı bir pisi hepsi can bitkisiyle dostuyla sevgiyle kalın, sağlıklı günler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#622 | |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Sevgili Jakin. Daha güzelleri sizin olsun. Hazırı herkes, her yerde bulur da; eskiyi yeni yapmak, sadece tüketen olmamak en güzeli. Sanırım bu yüzden, tohumdan ve çelikten çoğaltmayı da çok seviyorum. Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2014
|
Evinizin sessiz misafiriyim sayın Loveforlive hanım canlarınızı gördüm hepsi çok sağlıklı maşallah bitkileriniz süper sevgiyle bakıldıkları belli emek ve sevgi olunca güzelliklerin seyrine doyulmuyor. Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#624 |
Ağaç Dostu
|
Graptoveria fred ives cristata
Sizi çok özel bir güzel ile tanıştırayım. Güzel saksıya yerleşenlerden biri de o. Graptoveria fred ives cristat! Graptopetalum paraguayense ve Echeveria gibbiflora hibriti. Miniminnacık bir parçaydı bana geldiğinde. Şu an öylesine güzel ki, onu kaybetmeyi asla göze alamayacağımdan, hep kontrolümde olsun diye eve indirdim. Bu, bana geleli birkaç ay olmuş hali... Tam bir yıl önce çekilmiş bir fotoğraf. ![]() Ve şimdiki durum da bu... ![]() ![]() ![]() Bu da diğer yönden görünüşü. Havai kökler dikkat çekici. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Ağaç Dostu
|
Günaydın loveforlife adından emin olmadığın sukulent graptoveria bronze olabilir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#627 |
Ağaç Dostu
|
Ben de öyle biliyordum ama yabancıların yoğun olduğu bir grupta farklı isimlerle adlandıranlar oldu. O yüzden artık emin değilim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#628 |
Ağaç Dostu
|
O yabancıların olduğu gruplarda bizim bildiğimiz sukulent isimleri değişebiliyor biz gene bildiğimizi söyleyelim bence yoksa hepsi karışıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#629 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
arkadaki çizgili güzel ??
Alıntı:
Ben Echeveria set oliver fotografının arkasından görünen çizgili güzeli merak ettim.. Daha evvel farketmemiş olabilirim çok sık giremiyorum foruma.. Onu ayrı bir görüntüleyebilir misiniz?? teşekkürler, sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#630 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Echeveria 'Perle Von Nürnberg' de aranjmanın bir diğer dikkat çeken ismi. ![]() ![]() Soğuğa aldırmayıp çiçek açmaya niyetlenen de var... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|