agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri
(https)

Beğeni Düzeni711Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 13-10-2012, 10:50   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 28-10-2011
Eriocactus leninghausii

Tam olarak cinsini bilemiyorum ama bu cinse benzettim .Çok kuvvetli olmayan sarı dikenleri var....

Eklenen Resimler

zenfree, Tika, elta ve 11 kişi beğendi.
mmanager Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-10-2012, 10:59   #2
Ağaç Dostu

astrophytum asterias

Ebay dan aldığım minnişlerim Polanya dan çok uygun fiyata geldi.En önemlisi de ne yapı marketlerde ne de çiçek seralarında bulamayacağım türler.

Eklenen Resimler

Eski 13-10-2012, 11:08   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 27-10-2009
Galeri: 15
Sayın mmanager, www.kaktus.web.tr sitesinden istediğiniz kaktus ve sukulentleri alabilirsiniz. İsterseniz bir inceleyin.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mmanager Mesajı Göster
Ebay dan aldığım minnişlerim Polanya dan çok uygun fiyata geldi.En önemlisi de ne yapı marketlerde ne de çiçek seralarında bulamayacağım türler.

mrmusti Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-10-2012, 17:10   #4
Ağaç Dostu

Tavsiyenize teşekkürler ama bahsettiğiniz adresi takip içerisindeyim istediğim çeşitler tam anlamıyla olmadığı için o firmayla alışverişim olamadı bir türlü hem de fiyat da önemli çeşit de.... Astroprthyum türlerinden 28 tane geldi ve toplamda kargo dahil 58 liraya mal oldu.Elimde olan bazı türler de vardı ama olmayan türler de çoktu yani.50 tane kaktüs 58 lira neredeyse tanesi 1 TL .Hesap ortada Küçükler ama büyüyecekler.Astrophytum cinsleri fazla yaygın değiller ve çabuk büyümediği söyleniyor daha önce aldıklarım arasında vardı bir tane gayet normal gelişim seyretti bu yıl.Diğer arkadaşa da siparşim olacak ama bitti dediği türlerin satışını beklemekteyim şu anda ...Saygılar...

pamuktopu beğendi.
Eski 13-10-2012, 11:13   #5
Ağaç Dostu

karışık minişler

Artık evde dikecek minik saksı kalmadığı için tek saksıya üç tanesini ve uzun bir saksıya 9 tanesini dikmiştim.Yetsin artık dedim gece saat üçe kadar ayakta durmaktan belim ağrımıştı.Hepsini dikip tasasından kurtuldum.50 tane dile kolay ama yeni başlayanlar için ideal bir paket bir çok cins var.Alacağım kişiye 20 çeşit astrophytum cinsi olsun demiştim 28 cins göndermiş sağolsun.Elli tane olunca kolisi büyük olur ve kargoda gümrüğe takılır mı diye korktum fakat hepsi tek tek peçeteye sarılı halde köklü olarak gelince küçük bir koliye sığmıştı. Herhangi bir sorun olmamış demek ki.Linkini yurt dışından tohum ve bitki getirtme sayfasına yazdım...Çok küçükler ama çok tatlılar bazıları 25 kuruş para büyüklüğünde bazıları da 50 kuruş.Elimde büyüyecekler.

Eklenen Resimler

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025