![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sayın Farpali Faucaria harika görünüyor beyaz cicekler cok yakışmış. Nereden aldınız bana hic denk gelmedi . lamereiyi aldıgımdan beri 2 yıl oldu hep icerde tutuyorum bir sorunla karşılaşmadım . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Evimin güney cephesine bakan penceremin önünde mini boy saksılarımı sıralamış,zaman zaman keyifle izliyordum..Benim puff ,henüz üç aylık(kedi),bugüne kadar bşr kez olsun zarar vermedi bitkilerime.Bende içten içe hep aman çok şükür iyi huylu olucak diye sevinip,güvenmiştim maskaraya..Sabah yanına gittiğimde bütün kaktüs saksılarım yerlerdeyi...kızmadım sabırla tekrar yerlerine koydum saksıları...Öğleden sonra bir şangırtı!Adres belli camın önündeki kaktüslerimden geldi ses...Bir gittimki kaktüslerim yerlerde ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Puffy
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
Sn Farpali, İnanın çok üzüldüm bitkileriniz için, ama kızmayın da bir yandan da çok güldüm ya, savaştan çıkmış gibi canım çok tatlı görünüyor. ![]() Bitkilerde ciddi bir hasar yoktur umarım.Kedilerden anlamam ama belli ki kızmış, ilgisiz mi kaldığını düşünüyor. ![]() Kendinize iyi bakın , |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |