![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
|
Sanırım isim konusunda bir yanlışlık oldu sevgili umutyolcusu. Astrophytum asterias olacaktı ismi. Çiçekleri hakikaten çok güzel. Bol bol çiçeklerini görmenizi dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
/
Giriş Tarihi: 21-04-2013
|
Kaktüs yetiştirmek ayrı bir zevk ve tutku sizin kelimeleriniz dede bu fazlası ile belli bende yeni sayılan bir kaktüs tutkunuyum sizler sayesinde iyiden iyiye bu hevesim artıyor teşekkürler hepinize ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Sayın Umutyolcusu, kaktüslerinize bakma fırsatını bulduğum bu saatte resmen kendimden geçmiş durumdayım bu ne güzelliktir böyle bayıldım inanın. Teker teker beğenmek yerine hepsini birden beğendim ve hatta hayran kaldım ellerinize emeğinize sağlık bol çiçeklerini görürsünüz inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
|
İki yıl aradan sonra tekrar aranıza dönmek çok güzel,aradan geçen zamanda bazı kayıplarım oldu maalesef ilgilenememekten,üzülmekle beraber kalan sağlar bizimdir deyip önümüze bakacağız inşaallah. Kışı terasta geçirip bir çok yavru veren kaktüsüm... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Ağaç Dostu
|
İlk defa bu kladar sert geçen bir kışı dışarda geçiren yılbaşı çiçeğim kısmen de olsa zarar gördü,bazı dalları çürüdü ama neyseki kökler sağlam,maalesef bu olumsuz koşullar altında çiçek açamadık,şimdilerde yeni sürgünler veriyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-04-2015
|
ne mutludur ki size bir çok kaktüsünüz beraberinde bir anınızı canlı tutuyor. farklı illerden farklı anılar.. çiçekçiden alınanlarla kendinizin yaşama tutundurduğu bir olmuyor değil mi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-05-2015
|
Koçtaşın ürünleri pek sağlıklı çıkmıyo maalesef |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Ağaç Dostu
|
Evet koçtaş kaktüs konusunda sıkıntılı sayın Fulya,zaten bu aralar kaktüz almıyorum,olanları sağ salim tutmaya çalışacağım artık,seneye kendi evimize taşınınca bakarız artık. Haklısınız sevgili gulin,onların gelişimizi izlemek helede yıllar geçtikçe daha da zevkli oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Sevgili umutyolcusu,sizdeki aloe türündeki çiçeğiniz çiçek açmış.Bu çiçeğin yaşıyla mı alakalı?Benim aloe çiçeğim henüz açmadı.Yavruluyor ama ne yavrular büyüyor ne de kendi.Balkona çıkardım daha kötü oldu.Bakımınız hakkında bilgi verebilir misiniz?Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-06-2014
|
Alıntı:
Muhteşemmm... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Ağaç Dostu
|
Bugün bu kaktüsümün durumunu merak edip saksıdan -zaten çıkmak üzereydi- çıkarıp bakayım dedim,eski kökler kurumuş yeni kök çıkartmaya başlamış inşaallah toparlar kendini.Üstte kalan incelmiş kurumuş kısmı kesmeli miyim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|