![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-11-2015
|
E millin nekadar güzel gözüküyor Güler abla nazar değmesin |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Aramıza hoşgeldin abla insanın yeğeni Selen olunca evinde kaktüs olmadan olmaz tabi ) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-11-2015
|
Güler hanım hepsi çok güzeller |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fakat adı kalanchoe laetivirensmiş. Sevgili Esin'den öğrendim. Bu arada sizde bir hazine varmış. Çiçeklerini sağlıkla görmenizi dilerim. Sevgiler...Hiç 30 yıllık bitkim olmayacak, seviyordum fakat şartlar geç olgunlaştığı için geç başladım. Çok ta öldürüyorum. |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-12-2015
|
Güler Hanım, Maşallah çiçeklerinizin hepsi çok güzel... Bu kaktüsten bende de var, baya büyüdü saksısına sığmıyor Yaz-kış güzel sarı çiçekler açıyor. Ancak hiç yavru vs. vermedi. Nasıl çoğalıyor bilginiz var mı?Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Ooo Güler ablacığım. Sizi kaktüs sayfasında görmek ne güzel. Hayırlı olsun. Sizde neler varmış neler ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-06-2014
|
Kaktüsleriniz de diğer çiçekleriniz kadar güzel ve çeşitli. Aşkınız fazla gözyaşı dökerse benim epeyce boş saksım ve ona verebilecek sevgim var . |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-06-2014
|
Alıntı:
. Size zahmet olmayacaksa eğer isterim. Pembe olanları da ben tuttururum belki ama tutmuyorsa kesin y kromozomu vardır onda. Y kromozomlular ağlamaktan ne anlar ki gözyaşları işe yarasın . |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2014
|
Güler abla kaktüslerin şahaneymiş maşallah, daha önce niye sakladınız bizden bu güzellikleri. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|