![]() |
|
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sayın yamadorian 2 resme hayran kaldım . Haworthialar-2 bu ne güzelliktir . Saksi ustalıgınız ve renk uyumu zaten nefesimi kesiyor . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Bu fotoğraflar ve aranjmanlar tam birer sanat örneği... Bunların bazılarından çok güzel duvar tabloları çıkar. Bitkilerinize diyecek söz yok zaten. Ellerinize sağlık. Keyifle takip ediyorum başlığınızı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
41 kere maşallah. içim giderek baktım özellikle lithops lara allahım bu nasıl bir güzelliktir diye diye ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2013
|
düzenlemeleriniz harika.emeğinize sağlık.özendim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2012
|
Sunumlarınız tam bir görsel şölen, imrenerek bakıyorum. İzlemek çok keyifli Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-03-2011
|
Bu işin pirisin üstad,maşaallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
|
Dinlendiğimi hissediyorum bu sayfayı dolaşırken... Fotoğrafların güzelliğini mi, bitkilere gösterilen özeni mi yoksa saksıları mı öveyim bilemedim. Çok güzeller, özendiriciler. Ellerinize, emeğinize sağlık sevgili yamadorian. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
|
Sanatçı olduğunuzu saksı ve arajmandan anladım sonra baktım ki fotoğraf sanatçısısınız,muhteşem bir zevk ve kalite ruhunuza sağlık...cevapladınızmı bulamadım ama saksıları nereden temin ediyorsunuz saksılarda sıradan birinin ürünü değil... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Çok hoş görüntüler, Morgan's Beauty bir ara bende edinmiştim tatile gidip geldiğimde tek ölen o olmuştu,bakalım bir daha ne zaman bulurum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
|
Bende eskiden yonetmen yrd.yapiyordum yaraticiliginiza ve ozeninize hayran olmamak mumkun degil saksilar ve arajmanlar sanat gercekten alkisliyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
|
Üretmeyi başarırsam size bir yavru verebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2012
|
Alıntı:
![]() Umarım benim minikler de böyle güzel aranjmanlarda yer alırlar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
|
Uyanmaya başlayan lithopslar
En kalabalık olan lithops saksısında hareket başladı.Bazıları sadece kendi gövdelerini yenilerken bazıları ikiye bölünerek çoğalıyor.Eski gövdeler tamamen kuruyana kadar sulamaya başlamıyorum.15-20 gün sonra azar azar sulamaya başlarım.Sonra gelsin çiçekler... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim.Düzenleme yaparken bitkilerin en iyi kamufle olacağı ortamı yaratmaya çalışıyorum.Sukulentlerin çoğu ve lithopsların tamamı doğada yetiştikleri yerlere uyum sağlıyorlar.Kullandığım taşları,kayaları,dal parçalarını v.s bitkinin rengine ve dokusuna göre seçiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
|
Selamlar, uzun zamandır yeni fotoğraf yükleyememiştim.Sukulentler uyandıkça paylaşmaya devam edeceğim. İlk olarak haworthia magnificia.Çiçek açmaya hazırlanıyor. ![]() İkincisi crassula falcatadan bir detay fotoğrafı.Bu sukulent tam bir tasarım harikası. ![]() Üçüncü fotoğraf euphorbia obesa.Sanırım çiçek açacak. ![]() Dördüncü fotoğraf daha önce paylaşmadığım bir lithops(lesliei) düzenlemesi.Yeni gövdeleri görünmeye başladı. ![]() Umarım bu bahar herkes için bol çiçekli geçer.Saygılar,sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
sayın.yamadorian tasarımlarınız ve bitkileriniz çok güzeller ellerinize emeğinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-03-2013
|
merhabalar; tasarımlarınızı çok beğendim... tebrik ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Tam bir sanatçısınız;fotoğraflara,sunuş biçiminize, yaptığınız saksılara,düzenlemelere hayran hayran bakıyorum. Bu arada yanılmıyorsam sizi Ev&Bahçe dergisinin bu ayki sayısında gördüm. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|