![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-03-2011
|
Bu işin pirisin üstad,maşaallah... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Dinlendiğimi hissediyorum bu sayfayı dolaşırken... Fotoğrafların güzelliğini mi, bitkilere gösterilen özeni mi yoksa saksıları mı öveyim bilemedim. Çok güzeller, özendiriciler. Ellerinize, emeğinize sağlık sevgili yamadorian. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sanatçı olduğunuzu saksı ve arajmandan anladım sonra baktım ki fotoğraf sanatçısısınız,muhteşem bir zevk ve kalite ruhunuza sağlık...cevapladınızmı bulamadım ama saksıları nereden temin ediyorsunuz saksılarda sıradan birinin ürünü değil... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bende eskiden yonetmen yrd.yapiyordum yaraticiliginiza ve ozeninize hayran olmamak mumkun degil saksilar ve arajmanlar sanat gercekten alkisliyorum dun bende denedim farkli bir saksi yapmayi herkesin harci degil bir form bulamadim ) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Çok hoş görüntüler, Morgan's Beauty bir ara bende edinmiştim tatile gidip geldiğimde tek ölen o olmuştu,bakalım bir daha ne zaman bulurum. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Üretmeyi başarırsam size bir yavru verebilirim. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
sayın.yamadorian tasarımlarınız ve bitkileriniz çok güzeller ellerinize emeğinize sağlık |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-03-2013
|
merhabalar; tasarımlarınızı çok beğendim... tebrik ederim |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Tam bir sanatçısınız;fotoğraflara,sunuş biçiminize, yaptığınız saksılara,düzenlemelere hayran hayran bakıyorum. Bu arada yanılmıyorsam sizi Ev&Bahçe dergisinin bu ayki sayısında gördüm. ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2014
|
Saksılarınız çok güzel bu konuda bir kurs veriyormusunuz? |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-07-2014
|
Çiçekleriniz güzel ama onları daha çok özel yapan saksılarınız. Ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Alıntı:
![]() Ünal Çiçekçilik (Rumeli Kavağı) Tel: (0212) 242 18 76 ... Ünal Kaktüs, Rumeli Kavağından Rumeli Fenerine giden yolun üzerinde, yokuş yukarı çıkarken solda kalıyor. Veya madenden Kavağa giden yolun üzerinde sağda kalıyor. Gidenlerin ekledikleri resimler ise bu linkde ![]() http://www.agaclar.net/forum/kaktus-...nt/12709-2.htm |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sayın yamadorian 2 resme hayran kaldım . Haworthialar-2 bu ne güzelliktir . Saksi ustalıgınız ve renk uyumu zaten nefesimi kesiyor . |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim.Düzenleme yaparken bitkilerin en iyi kamufle olacağı ortamı yaratmaya çalışıyorum.Sukulentlerin çoğu ve lithopsların tamamı doğada yetiştikleri yerlere uyum sağlıyorlar.Kullandığım taşları,kayaları,dal parçalarını v.s bitkinin rengine ve dokusuna göre seçiyorum. |
|
|
|
![]() |
|
|