![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2011
|
Haber bekleyen hanimlar, su an stokta bitki sayısı oldukça azmış. Nisanda tüm taleplerimizi karşılayabileceklerini söylediler. Bilginiz olsun. Bu arada yeni bir yer buldum. İnanılmaz güzel çeşitler var. Ama sadece toptancılara satış yapıyorlar. örneklerden biri aşık oldum resmen ve şimdiye kadar baktığım sayfaların hiçbirinde görmedim. Tanıştırayım efendim. Puya alpestris - Sapphire Tower ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Kalanchoe 'Fantastic' PPAF - Variegated Paddle Plant ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Kalanchoe humilis - Desert Surprise ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Kalanchoe orgyalis - Copper Spoons ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Mangave 'Bloodspot' - Bloodspot Mangave ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
beğenirseniz eğer adres Taner ANGAY... veee... yılbaşı çiçelerimden bir diğer daha açtı şu daha önce tomurcuk olarak gördüğünüz. Kendisini 6 ay önce ekmiştim. Henüz 1 dal ve bu ikinci çiçek açışı Sanırım mevsimleri şaştı.Çiçeği çooook güzel. Diğerine göre çok farklı. İyi seyirleeerrrr... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Karlı soğuk günlerden sonra gelen güneş bugün bana bi kıyak yaptı. Aslında sizlerle yarın paylaşacaktım bu güzelleri ama aşağıdakileri görünce dayanamadım. ![]() Bu eklediklerimin çoğunluğu Sn Taner ANGAY beyden gelenler, türleri yarın yazacağım. çiçeklerin şirinliğine bakar mısınız? ![]() Aloinopsis Schooneesii. (sağolasın Zenfree )![]() ![]() bunlarda tomurcukta bakarsınız açarlar yarın ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen emily14 : 07-02-2012 saat 21:14 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|