![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Sevgili emily bu sayfada adresi kopyalıyorum.. http://www.agaclar.net/forum/kaktus-...ulent/1922.htm resim ikinci mesajda.. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2011
|
Alıntı:
aklımda olsun, memlekette var mı yok mu? ona bakacağız önce, yoksa yurt dışına... güzelmiş ama çok büyüyen bir tür. Bir de bu dikenli bir tür, ilk yazdığınız mesajda dikensiz demiştiniz. Fotoğrafta öyle görünüyor aslında. Ancak yazan türe baktığımızda tüm fotoğraflar dikenli ???? Yani sanki fotoğrafla tür ismi tutmuyor gibi. Ben de benzeri var ancak çiçek açmadan tam olarak aynı mıdır? Bir şey diyemiyorum. Yeriniz uygun mu? Siz de bu arada bunlara bir bakın derim Ben de bu arada araştırayım...sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Şimdiiii Sevgili Pempegül, beni bu türe sardınız sizi tebrik ediyorum ![]() sizin istediğiniz tür Aporophyllum... dikenli olan Aporocactus... Aporophyllum = Aporocactus + Epiphyllum Laf aramızda Epiphyllum çok güzel ![]() Uyar11'de 2 rengi varmış hiç yazıştınız mı kendisiyle... ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Uyar11 ile hiç yazışmadım bu türü daha yeni gördüm uyar11 yazıp istemeyede cesaret edemedim bulunursa ücereti ile alayım dedim.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Pembegül, benim alışveriş yaptığım bir sayfada buldum seninkini valla bissürü de rengi varmış bayıldım. Düşünsenize bir yanyana bunlardan astığınızı ve 2 m olduklarını, üstleri de çiçek doluuuu.... ![]() Cactus Shop APOROPHYLLUM bu linke bir bakın lütfen (google'dan bakarsanız, ingilizce sıkıntısı varsa çeviriyor). Uygunsa size de sipariş için görüşürüz. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yurt dışına bakmanız size zahmet olacak çok teşekkür ederim inşaALLAH bulunur yer sorun değil onun için uygun bir yer var .. ![]() Evet ilk mesajda yazdığım türün sayfasını bulamıyorum bir türlü. sizde olana benziyor ilk yazdığım ancak çok uzun ve hacim olarak kalındı.. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| kaktüs, sukkulent |
|
|