![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Sayın İris41 aynı türden aynı boyda bendede var ama daha hiç çiçek açmadı sadece yavru yapıyor,onlardada bir görev paylaşımı var bazıları sade çiçek bazıları sadece yavrulama,açar mı? açar...( 7 senedir bir tek o açmadı ama sonunda açacağına inanıyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Bendekiler hem acıyor hem yavru veriyor şanslıyım sanırım ![]() 7 yıl dır acmıyorsa bir sorunu vardır topragını degişip daha geniş bir saksıya aktarsanız bu cinlerin kök yapısıda oldukca güclü fark etmişinizdir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim echinopsis artık yaşlandı herhalde bu sene yavru falan çıkarmadı. Belki de o da bana küstü. Yavrularını koparıp koparıp komşulara dağıttığım için... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
7 yıldır açmaması ilginçmiş, 2.yılında hemen çiçeğe başlıyorlar aslında... Gerçi kışı dışarda geçirmiyorsa açmaz... Benim ki 7-8 yıllık. Bunu yavruyken 2 tane almıştık komşumuzdan. Birini anneme ektim, birini kendim almıştım. Benim Canım Anneciğim'de bu çiçeği kızım ekti diye ve kaktüs sevgimi çok iyi bildiğinden soğuklarda ölmesin diye yaz-kış içerde evin baş köşesinde tutuyor. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |