![]() |
|
![]() |
#241 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() Omzum tam geçer gibi oluyor ama be rahat durmadığım için tekrarlıyor. Hareketsiz kalmak çok zor. Karya'yı ve oğluşlarını çok öpüyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
|
Çok teşekkür ederim, buyrun kapımız açık. Galeriden açık davet yapmıştım. Gerçi şu an bahçelerin tadı azaldı ama olsun, beklerim. Sağlıcakla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
|
Alıntı:
Echeveria pulvinata yaprak yapısı, rengi ve de çiçeği ile kesinlikle yetiştirilmeyi hakediyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2011
|
Echeveria Pulvinata harika görünüyor. Maşallah ellerinize yüreğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
|
Teşekkür ederim. Adını koyduğunuz Lenophyllum guttatum tomurcukta. Değişik açılı etli yaprakları ve yapraklarındaki benekler ile şirin bir minik suklent. Heyecanla çiçeklerini bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
|
Küpeliler gözünüzü almasın, arkadaki sukulentler için bu kareyi paylaştım ![]() Bakkal tarafından atılabilecek bir ekmek standının peşindeyim. İki tane yanlara daha güzel olur. Altıda Mırmırın en sevdiği saklanma noktası .) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili lir küpeliler,sukulentler,kaktüsler harika olmuş, ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
ah,ah orda olmak vardı.asistanınız olmak için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Çok teşekkür ederim sevgili lir. İnşallah bir gün kısmet olur o güzellikleri görmek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Sevgili lir kaktüs ve suklulentleriniz harika görünüyor. Mutfaktaki üçlü saksı bir başka güzel olmuş. Ellerinize sağlık çiçeklerinizle mutlu günler geçirin. Size mailden adresimi göndermiştim aldınızma acaba. Hoşçakalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
|
Sevgili gülsü hotmailinize cevap yazmıştım. Teşekkürler ve sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Merhaba sn.lir. Size bir mail yolladım acaba kontrol edebildiniz mi. Teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Sevgili lir küpeliler,sukulentler,kaktüsler harika olmuş, ellerinize sağlık hepsi çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Bu görüntüye bayıldım ,mutfak rafları da çok hoşuma gitti ![]() Zevkle inceledim. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
|
Sağol hemşo, sizlerden feyz alarak birşeyler yapmaya çalışıyorum. Gören, hep gülen gözlerine sağlık. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
|
Cotyledon tomentosa , yaprakları etli ve tüylü. Uç kısımlarında minik çıkıntıları var. Nette gördüğüm çiçekleri çok güzel. -3 Dereceye kadar soğuğu tolere edebiliyor. Sarı, pembe çiçeklerini orta güzde açıyor. Tam güneş ve kumlu toprak seviyor. Sedumlarla birlikte değişik düzenlemeler yapılabilir. Bu sene çiçeklerini göremedim. bakalım seneye neler olacak. Netten çiçeklerinin görüntüsü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
|
Yener abi, bu hafta gelmeyi bekleyen bebişlerin randevuları var. 2 tane sezeryanım var. Daha sonrası için sizi arıyacağım. İlginiz için teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2011
|
Sevgili lir.adalet yağcının bahçesini gezerken sizin bahçeden fotoğrafları gördüm ve lir in bahçesini aradım,yoktu.Kaktüs ve sukkulentlerinizi buldum.Herbiri ayrı bir güzellik.Ben de kaktüs ve sukkulent düşkünü olduğum için büyük bir zevkle seyrettim.Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Sn. lir. Size emaıl yolladım acaba bakabıldınız mi. ![]() Teşekkürler İyi günler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|