![]() |
|
![]() |
#214 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili lir, yeni düzenlemelerin çok güzel de, mutfak penceresi önündeki üçlü saksıyı çok sevdim. Ayrıca charita ve exacum çok güzel. Mor çiçekli bitkileri daha bir beğeniyorum. Sağlıkla keyfini sür arkadaşım. ![]() Unutmadan, naçizane kaktüs sayfama fotoğraf ekleyecektim. Paşa kılıcım tomurcuk yapmış. Bu görüntülerden sonra vazgeçtim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaç Dostu
|
Saksılar, düzenlemeler, aranjmanlar hepsi çoook güzel olmuş. Senecionun saksısını çok beğendim. Bitki sarkınca çok daha güzel görünecek. Küpeler için çaktırmayın demişsin ama, ne mümkün. Muhteşem görünüyorlar. ![]() Mutfak camı da çok güzel olmuş, bir masa sandayle çekip karşısında kahve içmek lazım. Benim mutfak camında çeliklerin olduğu küçük saksılarım var, pencere evyenin arkasında olduğu için biraz kısıtlı ama ben de süslü bişeyler yapayım bari. Çok beğendim. Euphorbia caput-medusae L. cristata büyüleyici gerçekten. Kutluyorum seni herşey çok yakışmış. Eklediğim fotograflardan bahsetmişsin. O sayfalar yüzünden hafta sonu uykusuz kaldım. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili lir, fotoğraflarınıza bakıp kaktüs ve sukulentleri edinmemek için kendimi zor tutuyorum.Zevkli tasarımlarınızla birleşince harikalar diyarı çıkmış ortaya.Mırmır çok asil ve çok tatlıgörünüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Yeni düzenlemer çok güzel olmuş mutfak camından seyredenlere bayıldım tabi onlara eşlik edenler de ayrı bir güzeller ellerine sağlık sevgili Lir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Maşalah sevgili lir güzel olmuş .Emeklerinize fazlasıyla degmiş . müsait oldugunuz bir pazar haberleşelim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
|
Teşekkür ederim , inşallah sizinkiler gibi bol çiçek açar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
|
Sevgili zenfree, çok acele çekim yaptım, aslında görüntüleri hiç beğenmedim. Ama hemen sizlerle paylaşmak istedim. Çaya, kahveye her zaman beklerim. Her zaman iyi manzara bulunur. Örneğin karda muhteşem oluyor. Gözümde canlndırdığım çok sukkulent görüntüleri var. Nette karşılaştığım bir fotoğrafta eteği fırfırlı saksıya düzenleme yapmışlardı, bayıldım. En kısa zamanda bende yapmak istiyorum. Çok öptüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
|
Tutmayın çok güzeller, bakımları ve taşınmaları daha kolay. Bana inanılmaz güzel bir enerji veriyorlar. Her kıvrımlarında bir gizem var. Düşen bir yaprağın yerde topraksız çimlenmesi ve üzerinde minicik yavruları insanı mest ediyor. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
|
Sevgili arkadaşım, çok kısacık zamanda hiç bir şey yapamadık. İçime dert oldu bilesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
|
Pandanız sizi bekliyor, Çarşambaları çalışmıyorum. Beklerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
|
Vildan Abla, sizin sabrınız aklıma geldikçe içimden ben bir kaktüsümün açması için 10 yıl bekleyemem diyorum. Sizin sabrınıza ve görmeden çok iyi tanıdığım kişiliğinize hayranım. Terasınıza gelmeyi çok istiyorum bir türlü gelemedim. Euphorbialar hiç fotojenik değil, ya da ben iyi görüntüleyemiyorum. Gerçeği daha büyüleyici. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Çok güzeller emeklerine sağlık.Küpeler için çaktırmayın demişsin ama, ne mümkün mükemmel görünüyorlar.Sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
|
Çok sağol, bol çiçekli günler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Küpeler bir harika arkadasim, bunlar yaz kis bahcede mi dururlar böyle? Bizim iklimde kisi bahcede gecireceklerini bilsem ben de ekecegim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Cok gecmis olsun sevgili lir. Mesajlari geriye dogru okuyordum simdi farkettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Çok geçmiş olsun sevgili lir, mesajları okudum iyileşmissiniz şükür ki. Hemen edinmeye başlıyacağım ama bahçem yok ne yazık ki, küçücük balkonumda ise ancak bitkilerim için hareket edebilmem için yer kaldı.Bir tane almak istiyorum her seferinde zor tutuyorum.Bir tane alınca asla tek bir tane ile kalmayacağımı biliyorum ![]() Şu Çarşambaları ben de mi kollasam diyeceğim ama bu sizin güzelleri görürsem kendimi tutmam mümkün olmaz ondan korkuyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|