![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Maşalah sevgili lir güzel olmuş .Emeklerinize fazlasıyla degmiş . müsait oldugunuz bir pazar haberleşelim |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Pandanız sizi bekliyor, Çarşambaları çalışmıyorum. Beklerim... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Sevgili arkadaşım, çok kısacık zamanda hiç bir şey yapamadık. İçime dert oldu bilesin. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Vildan Abla, sizin sabrınız aklıma geldikçe içimden ben bir kaktüsümün açması için 10 yıl bekleyemem diyorum. Sizin sabrınıza ve görmeden çok iyi tanıdığım kişiliğinize hayranım. Terasınıza gelmeyi çok istiyorum bir türlü gelemedim. Euphorbialar hiç fotojenik değil, ya da ben iyi görüntüleyemiyorum. Gerçeği daha büyüleyici. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Çok güzeller emeklerine sağlık.Küpeler için çaktırmayın demişsin ama, ne mümkün mükemmel görünüyorlar.Sevgiler.... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Çok sağol, bol çiçekli günler... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Küpeler bir harika arkadasim, bunlar yaz kis bahcede mi dururlar böyle? Bizim iklimde kisi bahcede gecireceklerini bilsem ben de ekecegim. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Alıntı:
Omzum tam geçer gibi oluyor ama be rahat durmadığım için tekrarlıyor. Hareketsiz kalmak çok zor. Karya'yı ve oğluşlarını çok öpüyorum. |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
|
Alıntı:
Echeveria pulvinata yaprak yapısı, rengi ve de çiçeği ile kesinlikle yetiştirilmeyi hakediyor. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Çok geçmiş olsun sevgili lir, mesajları okudum iyileşmissiniz şükür ki. Hemen edinmeye başlıyacağım ama bahçem yok ne yazık ki, küçücük balkonumda ise ancak bitkilerim için hareket edebilmem için yer kaldı.Bir tane almak istiyorum her seferinde zor tutuyorum.Bir tane alınca asla tek bir tane ile kalmayacağımı biliyorum ![]() Şu Çarşambaları ben de mi kollasam diyeceğim ama bu sizin güzelleri görürsem kendimi tutmam mümkün olmaz ondan korkuyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Çok teşekkür ederim, buyrun kapımız açık. Galeriden açık davet yapmıştım. Gerçi şu an bahçelerin tadı azaldı ama olsun, beklerim. Sağlıcakla... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2011
|
Echeveria Pulvinata harika görünüyor. Maşallah ellerinize yüreğinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
Teşekkür ederim. Adını koyduğunuz Lenophyllum guttatum tomurcukta. Değişik açılı etli yaprakları ve yapraklarındaki benekler ile şirin bir minik suklent. Heyecanla çiçeklerini bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
Küpeliler gözünüzü almasın, arkadaki sukulentler için bu kareyi paylaştım ![]() Bakkal tarafından atılabilecek bir ekmek standının peşindeyim. İki tane yanlara daha güzel olur. Altıda Mırmırın en sevdiği saklanma noktası .) |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili lir küpeliler,sukulentler,kaktüsler harika olmuş, ellerinize sağlık |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Çok teşekkür ederim sevgili lir. İnşallah bir gün kısmet olur o güzellikleri görmek ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Sevgili lir kaktüs ve suklulentleriniz harika görünüyor. Mutfaktaki üçlü saksı bir başka güzel olmuş. Ellerinize sağlık çiçeklerinizle mutlu günler geçirin. Size mailden adresimi göndermiştim aldınızma acaba. Hoşçakalın |
|
|
|
|
|
#22 |
|
|
Sevgili gülsü hotmailinize cevap yazmıştım. Teşekkürler ve sevgiler. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Merhaba sn.lir. Size bir mail yolladım acaba kontrol edebildiniz mi. Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Sevgili lir küpeliler,sukulentler,kaktüsler harika olmuş, ellerinize sağlık hepsi çok güzel. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
|
Sağol hemşo, sizlerden feyz alarak birşeyler yapmaya çalışıyorum. Gören, hep gülen gözlerine sağlık. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
|
Cotyledon tomentosa , yaprakları etli ve tüylü. Uç kısımlarında minik çıkıntıları var. Nette gördüğüm çiçekleri çok güzel. -3 Dereceye kadar soğuğu tolere edebiliyor. Sarı, pembe çiçeklerini orta güzde açıyor. Tam güneş ve kumlu toprak seviyor. Sedumlarla birlikte değişik düzenlemeler yapılabilir. Bu sene çiçeklerini göremedim. bakalım seneye neler olacak. Netten çiçeklerinin görüntüsü. |
|
|
|
![]() |
|
|