30-05-2013, 21:33
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife
Ama bunlar da ne böyle Sevgili Mandalinleerik? Kıskanacağım bak... Olan var, olmayan var... Böyle de yapılmaz ki! Hem o saksıları niye maviş maviş boyadın bakayım sen öyle? Benim gibi kıskanıp da gözü kalanların nazarı değmesin diye mi yoksa? Bir de utanmadan gümüş rengi saksılar yapmışsın. Hele o saksılara koyduğun taşlar... Deniz kabuğu da hiç yakışmamış!
Bak bir de eski kaktüslerde tecrübeliyim diyorsun ya... Benim 2 minik çelik yılan kaktüsüm var (daha bir yıl olmadı onlara sahip olalı), büyümek bilmiyen  Atlası Güler Abla sayesinde edindim. Daha önce ne duymuş ne görmüştüm. Bir kaynana kafası vardı, onu da kırmızı örümcek sardı! Senin ki açıyor da, boy boy afişe ediyorsun burada!
Çatırtı sesleri geliyor mu oraya?? 
|
Sevgili Loveforlife sen çok yaşa  saksıları maviye boyarken inan "nazar" olayı hiç aklıma gelmedi. Balkonda biraz Bodrum havası essin dedik hepsi bu. Taşlar çok güzel gerçekten, ilk defa bir sahilde bu kadar güzel taş gördüm önce seçerek aldım tek tek baktım olmayacak avuç avuç doldurdum torbaya şimdi her saksıya serpiyorum
Kaynana Topuz'unu duydum da senin dediğin Kaynana Kafası'nı ilk defa duyuyorum
Keşke yakın olsaydık ta çok daha iyilerini seve seve senin için yapardık. Hem sende yapabilirsin tek yapman gereken şey saksıyı mavi ya da istediğin bir renge sprey boya ile boyamak. Anında kuruyor tam tembel işi
Teşekkür ediriyorum bu güzel yorumun için.
|
|
|