agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri
(https)

Beğeni Düzeni968Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-03-2013, 22:34   #1
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

Giriş Tarihi: 05-05-2007
Merhaba sayın mandalinleerik,

Size hobilerinizle sağlıklı,başarılı ve mutlu bir yaşam diliyorum.İzmir'li olup ta akvaryuma kıyısından köşesinden bulaşmamış olanımız çok azdır .Ben bu konuda yine abartmıştım ve evde çeşitli boylarda ve çeşitli cinslerde(dicus,lepistes,tropeus İlangi,Tropeus ikola ve leptosoma)balıklar olan 7 tane akvaryumum vardı ancak elektrik kesintileri yüzünden akvaryumlarımın suyunun kimyasal yapısı bozuldu çok büyük ölümler oldu dolayısıyla ben de bu merakıma son vermek zorunda kaldım şimdi sadece Adenium ve Crassula Gollum cinslerindeki bitkilerimle( sayılarını gene abartarak) ilgileniyorum.

Tekrar iyi akşamlar dilerim.

Düzenleyen selcuk44 : 20-03-2013 saat 22:35 Neden: fazla işaretler silindi
selcuk44 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-03-2013, 22:50   #2
Ağaç Dostu

mandalinleerik's Avatar

Giriş Tarihi: 25-05-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selcuk44 Mesajı Göster
Merhaba sayın mandalinleerik,

Size hobilerinizle sağlıklı,başarılı ve mutlu bir yaşam diliyorum.İzmir'li olup ta akvaryuma kıyısından köşesinden bulaşmamış olanımız çok azdır .Ben bu konuda yine abartmıştım ve evde çeşitli boylarda ve çeşitli cinslerde(dicus,lepistes,tropeus İlangi,Tropeus ikola ve leptosoma)balıklar olan 7 tane akvaryumum vardı ancak elektrik kesintileri yüzünden akvaryumlarımın suyunun kimyasal yapısı bozuldu çok büyük ölümler oldu dolayısıyla ben de bu merakıma son vermek zorunda kaldım şimdi sadece Adenium ve Crassula Gollum cinslerindeki bitkilerimle( sayılarını gene abartarak) ilgileniyorum.

Tekrar iyi akşamlar dilerim.
Selçuk Bey maşallah siz balık konusunda benden daha tecrübelisiniz. Ben discuslarımdan zor ayrıldım. Her akşam dip temizliği ve su tazelemek zor olsa da güzellikleri herşeye değiyordu. Bende de nitrat patlaması sonucunda büyük kayıplar yaşamıştım. Önceki mesajımda belirttiğim gibi i sadece bir tane Flowerhorn'um var.

mandalinleerik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025