![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili zenfree sayfalarınızda gezinmek, fotoğraflarınıza bakıp bitkileri incelemek büyük keyif. Hızla artan bir bitki koleksiyonunuz var. Yalnız marifet bitki sayısını arttırmakta değil. Onlara gerekli ortamı hazırlayabilmek, bakımlarını yapabilmek ve hatta sunabilmek. Siz bunların hepsini çok iyi yapıyorsunuz. Saksı toprak ve bitki üçlüsü olarak özellikle sempervivumlar çok güzel. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Zenfee sempervivum red chief .off bu ne güzellik ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Kaybettik
|
Efecim haklısın. İnsan bu sayfalarda gezerken sadece bu müthiş güzel çiçeklere bakmıyor, Çok sağlıklı gelişmiş kaktüs ve sukulentler ve saksılardaki güzellikler, sunumundaki estetik. Emeklerinize sağlık sevgili zenfree ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Sayın iris41 çok teşekkür ederim. Rengi gerçekten güzel. Ama aldığımdan beri hiç gelişmediğini söyleyebilirim. Ya yerini sevmedi ya da diğer sepervivumlardan daha farklı bir gelişim gösterecek. Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Kaktüslerimi siyah kare saksılara almak istiyordum. Litops başlığında yapılan çevirilerden birinde siyah rengin köklerin çok ısınmasına neden olduğunu okudum. Ayrıca saksıları da temin edemedim. Yani aslında daha çok eksikler var. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Alıntı:
MAŞALLAH.Hepsi birbirinden güzel.Çok iyi bakmışsınız. Alışveriş kısmında Sn. Doğalbahçe 7lik ve 9 luk küçük kare siyah saksılar satıyor.Bilginize ... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Alışveriş bölümündeki saksıları gördüm. Ancak kaktüsler için uygun mukavemette mi tam anlayamadım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Kaybettik
|
Ben kaktüsleri kare saksılara diktim sevgili zenfree. Onluk ve yedilik saksıları kullandım. On beşlik saksı aldım daha büyükler için orada sorun yaşadım çünkü on beşlik saksıda yükseklik yirmi üç santimetre. Benim için çok gereksiz bir yükseklikti baktım o şekliyle kullanamıyacağım bir arkadaşa rica ettim kestirdim istediğim yükseklikte. En boy boyutu arttığı zaman yükseklikte ona uygun olursa yani kare prizma ya da ona yakın ölçülerde daha iyi olur sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
e.subdenudata morado, red chief, s.burrito, sedum treleasei, spathulifolium purpureum |
|
|