![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Hımmm çok güzel yanında götür.Yakında güzel bir renk şöleni yaşarsın. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
|
Bitkiler, saksılar, taşlar, dekorasyon, hepsi çok çok güzel. ![]() Özellikle Sedum Burrito'yu, Sedum Treleasei'yi ve Graptopetalum Paraguayense'yi o kadar beğendim ki bu sevdaya da kapılmaktan çok korkuyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Biliyorsun deliler listesinde ilk 10'dayım. ![]() http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=109 Sevim Hanım ben de sizin gibi düşünüyorum. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
|
Echeveria mı sempervivum mu? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
|
Echeveria agavoides ![]() Rozet çıkarmak yerine büyüyor. İki veya üç yılda bu saksıyı kaplamasını ümit ediyorum. ![]() Bu sukulentime iyi bakmam lazım. Limon'a aynı zamanda aldık. O bitkilerine çok iyi bakar. Benimki geri kalmasın. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
|
Gymnocalycium. Devamını ekleyeceğim. ![]() Bu kaktüsümü Koçtaş'tan üç dört ay önce almıştım. Üzerinde silikonla yapıştırılmış yapma çiçek vardı. Bir operasyonla çiçekten ve silikondan temizledim. Sonra saksısını ve toprağını değiştirdim. Çok minik. ![]() Üzerindeki oluşumları tomurcuğa benzettim. Bir yandan da inanamıyorum. Çünkü tam o kısımlarda silikon vardı. ![]() Minikliğini anlamanız için diğer kaktüsle görüntüledim. Düzenleyen zenfree : 05-05-2011 saat 22:26 Neden: yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
|
notocactus haselbergii İsmi belirlememde yardımcı olan Sayın mrmusti'ye çok teşekkürler. ![]() Üst kısmı basık. Çok estetik bir görüntüsü var. ![]() Tomurcukları günden güne büyüyor. ![]() Düzenleyen zenfree : 30-05-2011 saat 00:17 Neden: isim değişikliği |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
|
Kalanchoe Etiketinde Kalanchoe tiki bell yazıyor. Ama sanırım manginii. Kızımın hediyesi. ![]() Aslında bu türü Sayın Güngör Salman bana göndermişti. Onu da daha sonra ekleyeceğim. Kendisine çok teşekkür ederim. ![]() Formu çok güzel. Bu formda tutmaya çalışacağım. ![]() Çiçekler çok zarif. Renk harika. Düzenleyen zenfree : 30-05-2011 saat 00:19 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
MAŞALLAH .... ![]() Tam gaz ilerliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
e.subdenudata morado, red chief, s.burrito, sedum treleasei, spathulifolium purpureum |
|
|