![]() |
|
|
|
#121 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
)) Açılma başlamışya bence işede götürüp getirecek bitkiyi. Ya da işe konsantre olamayacak götürmesse. Acaba açtı mı? Ne kadar açtı? Ayyy iş bitsede eve gitsem. Fotoğraf makinasını merdivenlerden çıkarken ayarlayıp kapıdan girdiği an şipp şakkk. ))) Gaymnocalcium Mihanovichiyi ilk aldığımda bolca tomurcukluydu ve kaktüslerin çiçeklerini daha önce hiç görmemiştim. Yazın bitkilerimin hepsi annemlere taşındı bense arada kayınvaldemlere gidiyorum. Aklım hep kaktüste. Telefonda annemlere önce Aloo demeden açtımı açtımı? Bak resim çekmeyi unutmayın. Bana sinir olmuşlardı. Bazen can çekiştirmesi yapıyorlardı açmadan tumurcuk düştü diye. Güzel bir heyecan. Sürpriz yumurta gibi acaba nasıl açacak, ne renk olacak,..Bu arada renk muhteşem görünüyor. |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Hımmm çok güzel yanında götür.Yakında güzel bir renk şöleni yaşarsın. ![]() |
|
|
|
|
|
#126 |
|
Ağaç Dostu
|
Bitkiler, saksılar, taşlar, dekorasyon, hepsi çok çok güzel. ![]() Özellikle Sedum Burrito'yu, Sedum Treleasei'yi ve Graptopetalum Paraguayense'yi o kadar beğendim ki bu sevdaya da kapılmaktan çok korkuyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
))Biliyorsun deliler listesinde ilk 10'dayım. ![]() http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=109 Sevim Hanım ben de sizin gibi düşünüyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Biz de sizden fikirler alırız. |
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Ağaç Dostu
|
Echeveria mı sempervivum mu? ![]() |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Ağaç Dostu
|
Echeveria agavoides ![]() Rozet çıkarmak yerine büyüyor. İki veya üç yılda bu saksıyı kaplamasını ümit ediyorum. ![]() Bu sukulentime iyi bakmam lazım. Limon'a aynı zamanda aldık. O bitkilerine çok iyi bakar. Benimki geri kalmasın. ) |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Ağaç Dostu
|
Gymnocalycium. Devamını ekleyeceğim. ![]() Bu kaktüsümü Koçtaş'tan üç dört ay önce almıştım. Üzerinde silikonla yapıştırılmış yapma çiçek vardı. Bir operasyonla çiçekten ve silikondan temizledim. Sonra saksısını ve toprağını değiştirdim. Çok minik. ![]() Üzerindeki oluşumları tomurcuğa benzettim. Bir yandan da inanamıyorum. Çünkü tam o kısımlarda silikon vardı. ![]() Minikliğini anlamanız için diğer kaktüsle görüntüledim. Düzenleyen zenfree : 05-05-2011 saat 23:26 Neden: yazım hatası |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Ağaç Dostu
|
notocactus haselbergii İsmi belirlememde yardımcı olan Sayın mrmusti'ye çok teşekkürler. ![]() Üst kısmı basık. Çok estetik bir görüntüsü var. ![]() Tomurcukları günden güne büyüyor. ![]() Düzenleyen zenfree : 30-05-2011 saat 01:17 Neden: isim değişikliği |
|
|
|
|
|
#141 |
|
Ağaç Dostu
|
Kalanchoe Etiketinde Kalanchoe tiki bell yazıyor. Ama sanırım manginii. Kızımın hediyesi. ![]() Aslında bu türü Sayın Güngör Salman bana göndermişti. Onu da daha sonra ekleyeceğim. Kendisine çok teşekkür ederim. ![]() Formu çok güzel. Bu formda tutmaya çalışacağım. ![]() Çiçekler çok zarif. Renk harika. Düzenleyen zenfree : 30-05-2011 saat 01:19 |
|
|
|
|
|
#144 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
MAŞALLAH .... Tam gaz ilerliyoruz. |
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| e.subdenudata morado, red chief, s.burrito, sedum treleasei, spathulifolium purpureum |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|