![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sukulentleri sizin sayfada görünce daha cok seviyorum nedense ![]() Bu kadar al benili nasıl beceriyorsunuz Sayın zenfree hele o turuncu Echinopsis kesin insanı hasta eder muhteşem |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Sukulentleriniz çok güzel her sayfada bu bende var bu yok bundan edinmem gerek diyorum,balkonlar dolmaya başladı ama ilgimi çeken her türü edinmek istiyorum burada ki birçok arkadaş gibi.hepsini sağlıklı büyütmeniz dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Sayfaniz cok ogretici olmus.Kendi adima,bende olan turlerden bazilarinin adlarini ogrendim. Cok iyi bakmissiniz hepsine.Cok guzel buyumusler.Nazar degmesin. Kisin iceri mi aliyorsunuz?Ben bir sera aldim.Kisin da orada tutmayi planliyorum.Sizce zarar gorurler mi?Seranin kislik ve yazlik iki ortusu var.İkisini de ust uste ortecegim. Düzenleyen Tika : 18-08-2012 saat 05:03 Neden: İmla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2012
|
Sayın zenfree, hepsi çok güzel. Bu türe ilgim olduğunu hatta bir kaç bitkim olduğunu sayenizde öğrendim. Sayfanızda gezdikçe huzur buluyorum. Rica etsem 884. mesaj da ki ( ilk resim) bize göre soldaki bitkinin adını yaza bilirmisiniz. Sevdiklerinizle birlikte mutlu ve sağlıklı günler dilerim. İyi bayramlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Hepiside çok güzel ve sağlıklı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Sn.zenfree,hepside mükemmel görünüyorlar, crassula baby necklace nın böyle güzel çiçek açtığını ilk defa sizde görüyorum.Bende de var minik boy,aldığımdan beri hiç büyümüyor gibi geliyor.Direk güneşi seviyor mu acaba? Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-09-2012
|
ne kadar güzeller tebrikler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
Sukulentlerinize bayıldım, 1082 nolu resimde sonuncusunun adını öğrenebilirmiyim, mutlu günler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Bu kırmızılar nefesimi kesti nasıl bir güzelliktir . Ben kırmızı sukulent alıyorum yeşilleşiyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
Bu guzelliklerden bir celik istesem cok mu sey istemis olurum acaba ![]() Saygilar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
bende kırmızıları çok beğendim cehalet o ya ilk kez görüyorum adınıda rica etsek... yeşil kırmızı yan yana nefis görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-05-2008
|
Nutkum tutuldu resmen. Çok ama çok güzeller. Son fotoğraflarda sieboldii dışındaki türlerin adı nedir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
İsimlerini fotograf altlarına yazdım. Teşekkürler. ![]() Sonbaharla birlikte gece/gündüz arasındaki ısı farkında renkleri değişiyor. Tamamen güneşteler, yağmurdalar veya soğuktalar. Sedum spurium zaten kızarmaya çok eğilimli. ![]() Daha önceki halleri ![]() http://www.agaclar.net/forum/876866-post699.htm http://www.agaclar.net/forum/940799-post937.htm http://www.agaclar.net/forum/970404-post1010.htm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Sedum spurium tam yeşil degil resimlerden anladıgım kadarıyla bulursam alayım arajmana cok yakışan bir bitki yeşil hali pek dikkat cekmiyor kırmızı haiyse can yakıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Sedumlariniza hayran kaldim.Kirmizi olan tablo gibi. Sayfanizi begeniyle takip ediyorum zaten,emeginize saglik.Bizim de gozlerimiz senleniyor bu fotograflara bakarken. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili zenfree ben de o Sedumların rengarenk hallerine bayıldım. Çok güzeller ve birarada çok hoş bir kare oluşturmuşlar. Saksılarınız da bitkileriniz kadar güzeller. Bir de dikkat ettim de son fotoğraflarınız harika gerçekten. Hem çok net, hem de çok canlı. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
e.subdenudata morado, red chief, s.burrito, sedum treleasei, spathulifolium purpureum |
|
|