![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-09-2010
|
Budanız da diğer türleriniz gibi harika sevgili zenfree.sizin elinizde coşup daha da güzelleşeceğine eminim.Emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-11-2012
|
Bayıldım
Ben sayfanıza bayıldım, görüntüler, çiçekler cıvıl cıvıl, sohbet şahane, düzenlemeler ziyadesiyle estetik.. Hepsi birbirinden güzeldi.. Bu güzelliğin, bu pırıltının hep sizinle olmasını dilerim, onlarla birlite gülüm gülüm gülümseyin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Charlaux, Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas - agaclar.net başlığını takip edebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
![]() Bu da A.Kiwi'nin tomurcukları. Rengi olağanüstü. Bitkide yoğun güneş yanıkları oluştu. Ancak nerdeyse buna sevineceğim, hem çiçeklendi hem de her rozetin altından 2-3 tane yavru verdi. Bitki kendini yeniliyor. Sanırım sonbahara güzelleşecek. ![]() ![]() Kalanchoe'in ortada görünen sap kısmında asıl bitki vardı. Çürümeye başladığı için kesmiştim. Bir sürü yeni yavrusu oldu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Hangi fotoğrafı, hangi sukulenti beğeneceğimi şaşırdım. Ama ne yalan söyleyeyim sizi tekrar forumda gördüğüme çok sevindim. Sayfanızda uzun zamandır hareket yoktu. Bir daha beni eski fotoğraflarla avunmak durumunda bırakmayın lütfen. Sukulentler ne güzel gelişmiş, renkler harika. Ben güneş yanığını farketmedim bile ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Zenfreeciğim sonunda burayı hatırlayıp fotoğraflarını gösterdin bize harika görüntüleri ve seni özledik valla seni ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Selenciğim teşekkür ederim. Ben de sizleri özledim. ![]() ![]() Günebakancığım teşekkürler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Hepsine bayıldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-05-2013
|
beimde sukulentlerim var . çokta seviyorum ama hepsinden olsun diye zorlamıyorum .on iki tane var .resimleri yollarım .sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Bir hayli uzak kalmışsınız. Mayıs'tan bu yana kaktüslerden uzak kalmadığınızı umuyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-05-2013
|
cok güzel bir görüntü oluşturmuş, bayıldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Merhabalar, kaktüs ve sukulentlerinizi bastan sona büyüyk bir zevkle izledim ne kadar özenle bakmissiniz hayran olmamak mümkün degil dogrusu ... Tebrik ederim emeginize saglik... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Sayfanızı baştan sona büyük bir zevkle inceledim. Bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Nice güzelliklere .... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Merhaba abla nerlerdesin faceden ayrıldın görüşemiyoruz.inşallah iyisindir sevgiler selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-11-2013
|
Lütfen bana yardım edin crasulla ovatam bikaç gündür yanlara düşmeye başlamıştı saksıdan çıkarıp baktığımda köküne yakın yerinde çürümeye benzer bişi gördüm şimdi napıcam lütfen yardım ölsün istemiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
e.subdenudata morado, red chief, s.burrito, sedum treleasei, spathulifolium purpureum |
|
|