agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri
(https)

Beğeni Düzeni3919Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-08-2012, 23:21   #1
Ağaç Dostu

Tika's Avatar

Giriş Tarihi: 22-09-2008
Sayfaniz cok ogretici olmus.Kendi adima,bende olan turlerden bazilarinin adlarini ogrendim.
Cok iyi bakmissiniz hepsine.Cok guzel buyumusler.Nazar degmesin.
Kisin iceri mi aliyorsunuz?Ben bir sera aldim.Kisin da orada tutmayi planliyorum.Sizce zarar gorurler mi?Seranin kislik ve yazlik iki ortusu var.İkisini de ust uste ortecegim.

Düzenleyen Tika : 18-08-2012 saat 05:03 Neden: İmla
Tika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-08-2012, 13:20   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 05-06-2012
Sayın zenfree, hepsi çok güzel. Bu türe ilgim olduğunu hatta bir kaç bitkim olduğunu sayenizde öğrendim. Sayfanızda gezdikçe huzur buluyorum. Rica etsem
884. mesaj da ki ( ilk resim) bize göre soldaki bitkinin adını yaza bilirmisiniz. Sevdiklerinizle birlikte mutlu ve sağlıklı günler dilerim. İyi bayramlar.

_Esin_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-09-2012, 00:04   #3
Ağaç Dostu

zenfree's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2007
Galeri: 341
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi _Esin_ Mesajı Göster
Sayın zenfree, hepsi çok güzel. Bu türe ilgim olduğunu hatta bir kaç bitkim olduğunu sayenizde öğrendim. Sayfanızda gezdikçe huzur buluyorum. Rica etsem
884. mesaj da ki ( ilk resim) bize göre soldaki bitkinin adını yaza bilirmisiniz. Sevdiklerinizle birlikte mutlu ve sağlıklı günler dilerim. İyi bayramlar.
Esin Hanım, cevap gecikti özür dilerim. Yazdıklarınız için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz bu fotografta aşağı doğru sarkan bitki ise adı sedum burrito.

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-09-2012, 00:00   #4
Ağaç Dostu

zenfree's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2007
Galeri: 341
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tika Mesajı Göster
Sayfaniz cok ogretici olmus.Kendi adima,bende olan turlerden bazilarinin adlarini ogrendim.
Cok iyi bakmissiniz hepsine.Cok guzel buyumusler.Nazar degmesin.
Kisin iceri mi aliyorsunuz?Ben bir sera aldim.Kisin da orada tutmayi planliyorum.Sizce zarar gorurler mi?Seranin kislik ve yazlik iki ortusu var.İkisini de ust uste ortecegim.
Sayın Tika, kışın kar yağdığında içeri alıyorum. Ancak iç mekan çok aydınlık ve kesinlikle ısıtılmıyor ve hergün mutlaka havalandırıyorum. Bu kış sizin de bahsettiğiniz gibi bazı türleri içeri almadan örtemi planlıyorum. Ama havalandırmayı ihmal etmeyeceğim. Size de şimdiden kolay gelsin.

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
e.subdenudata morado, red chief, s.burrito, sedum treleasei, spathulifolium purpureum

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025