![]() |
|
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Sn. serilaaa. Benim merakımı azda olasa gidermiş oldunuz fotograflar çok güzel. Ve taibiki sizin secdiginiz türlerde.Birşey danışmak isterim gönderdiginiz ruj çiçegi çeligi suda ve güneş alan cam önünde ama halaa köklenmedi.Biraz daha beklemelimiyiz toparaga dikmek icin. Teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-01-2009
|
Bayıldımmmm. Hepsi birbirinden güzel, saksılar çok şirin. Fotoğrafları izlerken " ah o serada ben de olsaydım " diyor yüreğim. Sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Sevgice ben ruj çiçeğinden küçük bir çelik çıkardım ve spahagnum bardağa perlit içersine diktim.Hemen hemen 2 hafta geçmesine rağmen bir sararma ve bozulma gözlemlemedim,sağlıklı bir şekilde durmakta,isterseniz sizde aynı yolu tercih ediniz. Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Serilaa hepsi birbirinden güzel tam bir görsel şölen yaşadım atlas kaktüsüne bayıldım çiçeği beyaz sanırım ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Yener bey kaktüsleriniz maşallah çok sağlıklı görünüyor,hepsinin verdiğiniz sevgi karşılığı size bol bol çiçekler vermesini dilerim.son fotoğraftaki lithopsa benzeyen türün adı ne acaba ilginç bir tür, bu arada sizin Lithops'larınızında ara sıra fotoğraflarını koysanızda gözlerimiz şenlense ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Ağaç Dostu
|
Bu sukulent düzenlemelerine bayılıyorum. Bir taraftan da tüm türleri ayrı saksılarda tutup tek tek takip etmeyi seviyorum. Sukulentlerde bazen iki arada, bir derede kalıyorum. Hepsinin böyle sağlıklı ve güzel büyümelerini dilerim Sayın Serilaaa. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
yer sıkıntısı bazen bir kaç tanesini bir arada bulundurmak icap ediyor. Sayın PlentyPlant güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
Dün yolum Beşiktaşa düşmüştü,sitede bahsi çok geçen Beşiktaştaki kaktüsçüye bende uğrayayım dedim.Uğradım ve 3 adet Kaktüs alarak eve döndüm. cleistocactüs samaipatanus cristata : ![]() ![]() Astrophytum ornatum ![]() ![]() Opontia microdays albispina ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
Yener bey,yine mi alışveriş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
|
Sayın skaraca ve sayın ipek tuğçe teşekkür ederim. Sayın Nuray Topçu bu sevgi bende olduktan sonra alışveriş bitmiyor.Bende bulunmayan çeşitleri almak için büyük bir istek duyuyorum ve bunu engelliyemiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|