![]() |
|
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bence o serayı sende görmelisim zenfree ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
|
Sayın günebakan iyi günler dilerim.Seradan aldıklarınızı galiba kendinize saklıyorsunuz.Hiç olmazsa fotoğrafları paylaşınız.Bizim acelemiz olduğu için serada fazla kalamadık ama aklım kaldı bir daha gitsem bulurmuyum diye düşünüyorum.Zira çok karışık yollardan geldik.Beyfendiye selamlarımla ,huzurlu ve sağlıklı günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu
|
Haklısın. Malesef haftasonu çalışıyordum. Budaki türleri görünce iyi ki gitmemişim dedim. Zira hepsini toplayıp eve getirme tehlikesi var. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar yukarıdaki fotoğrafladığım Kaktüs ve sukulentlerin isimlerini ben bu sitelerden araştırdım.Yanılmışda olabilirim.Yanlış isimlerin düzeltilmesini rica ederim.Selamlarımla. Haworthia: Gallery 1/19 Peter Lapshin's succulent site |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim.Sizede sağlıklı ve huzur dolu günler dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
yer sorun olmakta.Ben geçicide olsa bu soruna çare buldum.Bu hafta malum seradan aldığım saksılara yer bulamayınca İKEA'yı ziyaret etmek mecburiyeti doğdu.Oradan 2 takın raf seti olup şimdilik çözüm bulabildim.Artık duvarlara trmanır duruma geldim.Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili serlaaa,yeni sukulentlerin hayırlı olsun. Hepisi ayrı güzel sana misafırliğe gelesim geldı. ![]() güle güle büyüt. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim.Her zaman beklerim.Sağlıklı ve huzurlu günler dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sayın serilaa yeni ve eski kaktüslerinizi güle güle büyütün .1-Aporacactüs benimde cok istedigim bir tür serada kaca aldınız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2011
|
Sayın Serilaa yeni türlerinize bayıldım, güle güle büyütün. Ayrıca hazırladığınız raflar çok güzel olmuş. Benim balkona da şart oldu böyle bir raf. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Abicim 41 kere maşallah, evde size yer kalmamış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
Rafları almasaydım evde saksıları koyacak yerim kalmamıştı.Şimdi hobi odamın duvarlarını kullanmaya başladım.Daha yer bulurum. Selamlarımla sağlıklı ve huzurlu günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim,Sayın Lir görüşmek üzere sağlıklı ve huzurlu günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Ağaç Dostu
|
Ümit çiçekçilik serası
Geçen hafta ziyaret ettiğim Ümit çiçekçiliğin serasını acelem olduğu için fazla gezememiştim.Nedense takıntı yaptım kendime,bugün hanımla beraber tekrar ziyaret etmek için yola çıktık.Bu sefer hazırlı olarak goggle'dan yol bilgilerini aldım,yolda tekrar telefon ederek biraz zorda olsa serayı bulmak nasip oldu.Hem daha teferruatlı gezdim.Hemde dostlar için fotoğrafladım.Buyrun beraber gezelim: |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Serilaaa kaktüsleriniz, sukulentleriniz çok güzel ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|