![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
A1919, teşekkür ederim. Bitkilerden daha hızlı büyüyen, fazla yayılan olursa, diğerlerinin gelişimini ve genel görünümü bozmaması için buduyorum. Bazen de genel bir hasat yapıp, elde ettiğim dalları, arkadaşlara hediye ediyorum. ![]() Nazmurat, teşekkür ederim. Bitkileri tek tek dikmekten çok daha tatmin edici, hoş görüntüler elde ediliyor. Herkese tavsiye ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sayın vyssera çok hoş bir penjing uygulaması olmuş. Farklı türlerin birarada olması çok tatmin edici bir görsel meydana getirmiş. Bence kayaların yerleştirilmesinden ağaçların şekillerine kadar, hatta oyuncak hayvancıklara kadar oldukçada başarılı bir çalışma. Ben bir ekleme yapmak istesem arka fona kayalardan dağ efekti yapmak isterdim. Onun dışında oldukça tatminkar. Ellerinize sağlık. Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-01-2014
|
cok guzel sukunetlerınız var masallah kucuk cıtlıgınızde bır harıka olmus: ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-05-2014
|
Çok hoş düzenlemeler. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim. ![]() Evet, bugün elimdeki echeveria türleri ile başlayalım. Yurtdışından getirilebilecek çok güzel türler var, inşallah onlara da el atacağız ![]() Echeveria 'topsy turvy'. ![]() Echeveria atropurpurea ![]() Echeveria elegans ![]() Adını bilmediğim bir hibrit echeveria ![]() Echeveria shaviana ![]() Shaviana ve topsy turvy henüz daha küçük, elegans da soğuktan biraz etkilenmiş gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Eskiden bu saksıda bonsai çalışmam vardı. Balkonum o kadar güneş alıyor ki, ağaçları bi' türlü yaşatamıyordum. Bunun üzerine ona sukulentlerimi diktim. Onlar bile zorlanıyor ama sempervivumlar hariç genelde güzel gelişim gösterdiler. İşte çalışmamdan kareler. Bu uzaktan genel görünümü. Fotoğrafı çok küçültmek zorunda kaldım ama gene de az çok anlaşılıyor. Kayalıklar ufask bir vadi ve ağaç olarak da yeşimleri kullandım. ![]() Bunlar da yakından bakış ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|