![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
Sayın Sevimk. ve Asumandilek beğenmenize çok sevindim güzel görüşleriniz için teşekkür ederim. Sayın Asumandilek yumurta kabuğunu bende çok beğendim ve daha farklı bir kabukla denemek istiyorum , lale soğanlı sukulenti dışarıda tutmamı söylemişsiniz aslında o sukulent yaz kış hep dışarıda üzerine kar bile yağsa sanki birşey olmayacak maşallah, ama içinde kendiliğinden çıkan laleye soğuk dokunurmu bilemiyorum deniyeceğim (şimdiye kadar havalar iyi gitti lale sağlam) bakalım sonuç ne olacak ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Uzun süredir yeni fotoğraf ekleyemiyordum böyle bir kombinasyon yapıp fotoğraflayasım geldi daha sonra tek tek isimleri ile de ekleyeceğim (isimlerini bilen arkadaşlar varsa çok iyi olur) ![]() Düzenleyen nesli6 : 06-04-2011 saat 16:52 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sarıı sarıı, bu mevsimde özellikle bu ayda sarı sarı çiçekleri görmek çok güzel ![]() Sedum palmeri ![]() Düzenleyen nesli6 : 29-08-2011 saat 11:51 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
En sevdiğim renk. Ne de güzel çiçeklenmiş. Bir ufağıda bende var. Henüz çiçeğini göremedim. Seneye inşallah. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sayın Sariefe, benimde en sevdiğim renktir sarı umarım sizde en kısa zamanda çiçeğini görürsünüz. |
|
|
|
![]() |
|
|