![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Güle güle büyütün yavruları çok üstlerine düşmemek ve sabretmek lazım galiba yavaş yavaş yapraklar yavruluyorlar ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
Sayfayı biraz sarartalım ![]() Bitkilerimin bir kısmı yaz kış balkondalar şu ana kadar donmadılar malum havalar iyi gidiyor hepsini koymaya cesaret edemiyorum tabi dolayısıyla kışlayamıyorlar bu kaktüsümde sıcak bir ortamda durduğundan henüz çiçeğini göremediğim türlerden balkona küçük bir sera yapmayı düşünüyorum bakalım belki bu yaz açar Mammillaria Euphorbia lactea![]() ![]() Üstteki sukulent piyasadakilerden oldukça küçük büyüyünce nasıl duracak merak ediyorum doğrusu, bana üst kısmı kadar alt kısmıda değişik gelen bir tür. ![]() Buda karışık kaktüslerim soldaki Echinofossulocactus multicostatus sağdaki Echinocereus rigidissimus alttaki de kusursuz simetrisine hayran kaldığım ve isminin Gymnocalycium vatteri olduğunu düşündüğüm bir tür. ![]() Crassula ovata minor ![]() Düzenleyen nesli6 : 29-08-2011 saat 20:59 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sinocrassula yunnanensis Kirpiye benzediği için çok beğendiğim bir sukulentim, aldığım yerde kirpi kaktüs diye satıyorlardı hemen aldım fiyatıda uygundu, Heykeldeki çiçekçiden Daha çok minik ama aldığımda yavruları vardı yanında, her nekadar yere düşürülüp yavrular itinayla toprağa gömülerek doldurulsada, toprağı tekrar boşaltılıp yavrular içinden itinayla çıkarılıp ayrı bir kaba ekildi yapraktan kolayca üretilebilen bir tür.![]() ![]() Gymnocalycium stenopleurum Üçüzler aslında kopardığımda üçüde aynı boydaydı ama birtanesi diğerlerine fark atmış bu yaz 2.5 yaşına girecekler ![]() ![]() Astrophytum coahuilense Yaklaşık 10 yıllık bir kaktüs çok geç büyüyor, sarı minik çiçekleri varmış ama açmadı, yavrulamadı da. ![]() ![]() Düzenleyen nesli6 : 29-08-2011 saat 20:53 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sayın Günebakan. |
|