![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim sayın Plentyplant, annem ile birlikte bitkileri sevgi ile büyütüyoruz ama aslında ben daha yeni yeni devralıyorum bakımlarını. Aeonium un saksısındaki sukulent biraz kontrol dışı yetişiyor neredeyse balkondaki her saksının dibinde var, rüzgarla savrularak diğer saksıların dibine yerleşiyor birşekilde sanırım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Yine sukulentlerden devam ediyorum aslında birazda kaktüs yükleseydim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Birazda kaktüs yükleyelim ![]() Eriosyce occulta ![]() Matucana madisoniorum ![]() Astrophytum asterias ![]() ![]() Gymnocalycium mihanovichii ![]() Düzenleyen nesli6 : 29-08-2011 saat 10:47 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Bu iki kaktüste yanyana duruyordu tüylü olan diğerine bir yavru göndermiş ama nasıl olmuş hiç bilmiyorum, bir lop atmış diğerinin dibine de yani şahsen ben uğraşıp koparamadım o yavrulardan nasıl geçmiş o yavru oraya ![]() ![]() ![]() Düzenleyen nesli6 : 29-08-2011 saat 10:48 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-04-2011
|
Alıntı:
sızden bır rıcam olacak tabı eger mumkunse son resımdekı 5. resımdekı kaktusten celıgı varsa rıca edebılırmıyım |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|