![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim, Sayın Mesut Temiz. Sayenizde matudea özgürlüğüne kavuştu. Ancak, altı yaşına geldiği halde hiç yavru vermedi. Bu mesajın son fotoğrafında, ilk aldığımdaki, beşlik saksıdaki görüntüsü mevcut. Yavru vermesi kaçıncı yılında gerçekleşiyor? Bilgi verirseniz sevinirim. ![]() Kaynana diline aşıladığım atlaslardan iyi haberler var. ![]() ![]() Crassula ovata ripple jade. ![]() Bugün açan tam adını bilmediğim huernia. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Moderatör
Giriş Tarihi: 30-05-2008
|
Alıntı:
Bu arada, resmini çekip paylaşacaktım, işlerden unutmuşum, yarın çekip ekleyeyim... Nihayet resim çekebildim, ekliyorum... Resimdeki mammillaria matudae aşağı yukarı 1,5 karış uzunluğunda... yaklaşık 1 karışa ulaşıncaya kadar desteklerle dik tutmaya çalıştım, şimdi doğal haliyle yatay uzuyor... Önceki yavruları ayırmasaydım şimdi 5-6 dallı gösterişli bir kaktüs olacaktı... Bu bitkiyi zamanla sehpadan ya da bir asma saksıdan sarkıtarak büyütmeyi düşünüyorum... Düzenleyen Mesut Temiz : 20-08-2019 saat 20:02 Neden: Resim ekleme... |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| crasulla ovata, mammillaria marcosii, mammillaria prolifera, sedum sieboldii, sempervivum |
|
|