![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2010
|
Kalanşolarınız çok güzel açmışlar. Açmaya da devam ediyorlar galiba. Sağlıkla büyütün.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Kaloncheler' in tam olarak sırrı nedir, müthişler. Çiçekler yaprakları geçmiş. Lütfen toprak yapısı, ışık sulama vs. hakkında bilgi verir misin? Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Aşağıdaki linkler isim konusunda size yol gösterebilir. http://www.google.com.tr/search?um=1...w=1419&bih=699 http://www.google.com.tr/search?um=1...w=1419&bih=699 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Hayırlı uğurlu olsun sonerordo, kötü de koksa insan açmış halini görünce mest oluyor ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
******* harika.Bakalım benimkide tomurcuk yaptı.Merakla bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Kolleksiyonunuz oldukça zengin. Aramızda tekrar görmek memnun etti. Ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Antalya'da yaşamanız büyük şans. Kaktüsleriniz bizim buradan daha erken çiçekleniyorlar. İlk sizin çiçekleri göreceğiz. Bu akşam bendekilerin kış uykusundan çıkanların ancak filizlerini paylaşabileceğim. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-05-2008
|
Gözlerim bayram etti sabah sabah bu güzel çiçekleri görünce. Çok güzeller... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
Sayın sonerordo 123 nolu mesajdaki kaktüsünüz çok güzel açmış, rengide çok güzelmiş, bende de aynı türün turuncu çiçeklisinden var bu kış hep çiçek dolu üzeri hala daha açmaya devam ediyor. Bitkilerinizin hepside çok güzel, ellerinize sağlık... |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Mükemmel çiçeklenmiş. Nazar değmesin. Ellerinize sağlık.. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
İnanılmaz bir tablo, çiçeklerin renklerine ve formlarına hayran kaldım. Elinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Kaktüs ve sukulentlerinizin maşallahı var. Yerlerini de sizleri de sevmişler. Senelerce birlikte olmanız dileği ile.. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Benim de Gymnolardan biri 2 tomurcuk çıkarmıştı. Sonra ben bir süre evde yokken, biri solup kopmuştu. Ben acaba fazla susuz mu kaldı diye düşünmüştüm. Bir de kaktüs küçükse gövde 2 tomurcuğu besleyemiyor olabilir. Bunu en iyi atlasta gözlemledim, küçücük boyuyla 2 çiçek birden açmaya kalktı. Çiçekler gövdenin bütün suyunu emdi sanırım, yaprağı buruş buruş oldu bitkinin. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|