![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2009
|
Sayın sonerordo, çiçeği açan kaktüs sanırım mammillaria olmalı, çiçek rengi çok güzelmiş. Bitkileriniz bol bol çiçek açar inşaallah, bizler de izleriz. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
Bazı türleri yapraktan yetiştirmeyi başardığınızdan bahsetmişsiniz bende çok uğraşıyorum yapraktan yetiştirmekle bazıları çilleniyor fakat tutmuyor, bazıları çok geç tutuyor yapraktan tutturmak da ayrı bir keyif sizin türleri merakla bekliyorum ![]() Düzenleyen nesli6 : 06-02-2011 saat 12:41 Neden: Hatalı cümle |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın sonerordo, özellikle kalanchoeleriniz ve mammillarianız pek bir güzel çiçek vermiş. Güle güle büyütün. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın sonerordo stapelia çiçeğiniz hayırlı olsun. Bitki zayıf düşeceğinden genelde birer birer çiçek açıyorlar. Benim şu anda açmış 3 çiçek birden var üzerinde, yakında resmini sayfamda yayınlayacağım. Tekrar tebrikler. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın sonerordo, çok güzelmiş bu kırmızı çiçekli rebutia. Bir de bu bitkilerin ölmezsek 10-15 yıl sonraki halini görmeyi merak ediyorum. O dev kaktüsten kaç tane çiçek çıkar. İnşaallah görebiliriz. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Benim G. mihanovichhi'mde 3 tomurcuk büyüdü, 3 tomurcuk uzun zamandır kırmızı kırmızı toplu iğne başı gibi duruyor. Aynı durum bir lobivia'mda da var. Onda da 2 tomurcuk gayet iyi gelişiyor diğer 2'si aynı şekilde duruyor. Büyükler açsın, biz sıramızı bekleyelim mi diyorlar yoksa bitki bütün kuvvetini en güçlü olan tomurcukları açtırmak için harcıyor da diğerlerine kalmıyor mu, bilemiyorum. Biraz sabırla sonucu öğreneceğiz. Sulama konusu gerçekten iki ucu çalkantılı değnek Zenfree'nin tomurcukluyken sulamama uyarısından sonra yine dayanamayıp sulama yaptım ama oldukça az. Şimdilik bir sorun görünmüyor gibi. Dilerim tomurcuklarınız sıralarını bekliyor olsunlar. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
sn.sonerordo hepsi muhteşem ötesi ellerinize emeğinize sağlık bayıldım bayıldım anlatamam. Bende kaktüs sukulent hastası olarak içim giderek ziyaret ettim sayfanızı umarım bu güzelliklerin daha fazlasını istememi yüzsüzlük olarak algılamazsınız özellikle çiçek açan kaktüs almaya çalışıyorum ve değişik türelerde şuanda 30 değişik türe sahibim ve bununla kalmıycamıda biliyorum![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|