![]() |
|
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Çok teşekkür ederim Sayın Ozbey, Koloncheaları bende çok beğeniyorum neredeyse 15 tatil başladığından buyana çiçekliler. Açmaları için iyiki karanlık ve soğuk odada bekletmişim 1gün. C. Silvestri'mi geçen hava güzel diye balkonda bırakmıştım. Sadece iki gündüz ve bir gece dışarda kaldı ve rengi tamamen kahverengiye dönmüş. Ölür mü acaba? Anlayamadım; direk güneş mi etkiledi yoksa soğuk mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Ağaç Dostu
|
Çiçek açanlar, açmaya hazırlananlar ve yeni sürgün verenler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Ağaç Dostu
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Ağaç Dostu
|
....... ![]() Camdaki havalandırmadan üzerlerine sarı kum yağmış resmen. Balkondaki bitkilerimi göremedim tozdan, neden olduğunu anlayamadım. Hava serin olduğu içinde üzerine su dökmeye korktum açıkçası. Bu yüzden kusura bakmayın görüntü için. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Ağaç Dostu
|
Evet Sevgili Zenfree, Kütahya soğuk oluyor akşamları. Birisini dışarda bıraktım iki gün karardı. Camın önünde duruyorlar ve sabah 8'den öğlen 12:30'a kadar güneş görüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Ağaç Dostu
|
Saksılar birbirinin üstüne konmaya başlamışsa, bu iki şeyi gösteriyor Sayın Ayşe Yıldız: 1. Sayın Mrmusti'nin dediği gibi "müebbetlik hastalık" belirtileri. 2. Artık balkonda daha çok yer sağlayacak raf düzeni veya düzenek arayışı. Devam. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Ağaç Dostu
|
Raf arayışlarına ancak kendi evime taşınırsam yapabilirim Sayın PlenyPlant. Taşındığımız için inanın kendimi kaktüs almamak için firenliyorum. Yazın çok zorluk çekiyorum çünkü. Üst üste koyuyorum çünkü güneşlenebilecekleri çok fazla bir yer yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Ağaç Dostu
|
Belirti falan kalmamış, bizim gibi müebbetlik biri olmuş. Allah kurtarsın diyemiyeceğim, kendimiz kurtulamıyoruzki!!!!! Devam Sayın Ayşe Yıldız, kurtulmayı isteyen kim...... Keşke herkes bizim gibi hasta olsa... Bak sabaha kadar çiçek açacak, fotoğraflıyacağım diye uyku uyumuyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaç Dostu
|
Benim depremzedem. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Çok geçmiş oldun Ayşe Hanım, sizlere bir şey olmadı ya ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
Ayşe hanım geçmiş olsun aman siz kendinize dikkat edin.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim. Ben hissetmedim büyük depremi (memlekette idim). Ama eve gelince korktum. Bugün yine salladı 4.5. İnsan pamuk ipliğinde yaşıyorya hani; hiçbir şeyin önemi kalmıyor. Gözlerini açıp kocaman kocaman evladına koşuyorsun. Ben Simav'a yarım saat uzaklıktayım oranın durumu gerçekten çok vahim. Artçılar bile yüzeye yakın oldukları için çok sarsıcı geliyor. Tabi kişinin korkusuda bu şiddeti ikiye katlayınca; (Allah) demekten başka hiç bir güvencen yok. Güzel şeylerde oldu mesela açan kaktüslerim ve tomurcuk oluşturanlar. İnanın sevinemedim korkumdan. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sayın Umutyolcusu. Aşılı kaktüsüm toprağın üzerinde öylece duruyor. Bir gelişme yok henüz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Ağaç Dostu
|
Aşılı kaktüs ( artık değil) ün son hali. ![]() Yeni sürgünler ve tomurcuklar... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaç Dostu
|
........... ![]() ![]() Gelişmenin parlak rengi... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Ağaç Dostu
|
![]() Büyük saksı mı seviyor acaba? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaç Dostu
|
Benim en sevdiklerimden. Echeviera'm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Sevgili Ayşe, kaktüslerin sana mı çekmiş Çok tatlılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Bitkilerini sevdiğin ve iyi baktığın çok açık Ayşe' ciğim. Gerçekten hoşlar. Özellikle şu pembe taçlı kızın ve Echeveria ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Gerçekten hepsi çok hoşlar. Özellikle Echeveria çok güzel.Yeni yavruları ile gğzel form yapmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Sayın Oğuzhan. Sayın Kalyon çiçeği kokmuyor maalesef. O kadar güzel çiçeğin birde hoş bir kokusu olsaydı muazzam birşey olurdu herhalde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|