![]() |
|
![]() |
#541 |
Kaybettik
|
Vildan hanımcım çok sevindim. Mesajınızı okuyunca "nihayet ulaştı" dedim rahatladım bir parça. İnşallah daha önce de yazdığım gibi sizin ellerinizde canlanacaklar ve sağlıkla büyüyecekler. Eğer bir sorun olursa baharda yeniden görüşürüz. Söz verdiğim bir minik kargo var hazırlamam gereken. Havalar çok bozuk. En az havalar kadar benim sağlığımda bozuk. Doktor birkaç gün dinlenmemi söyledi. Yener bey en kısa sürede inşallah size söz verdiğim bitkileri göndereceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Sayın Sevim.K hanım Mesajınızda rahatsız oldugunuzu okudum ![]() Geçmiş olsun, özellikle böyle havalarda kendiinize dikkat edin lütfen. acil şifalar diliyorum Selam ve sevgilerimle Asu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım, sağlığınız her şeyden önemli. Kendinize iyi bakın, doktorunuzun dediği gibi yapın, dinlenin, acil şifalar diliyorum. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Kaybettik
|
Sevgili Manolya, Sevgili Vildan Hanım; çok fazla konuşmak istediğim bir konu değil bu sonuçta kronik bir rahatsızlığım var ve kış mevsiminde daha çok dikkat etmem gerekiyor. Buna rağmen üşütmüşüm bir parça. Dinlenmem gerek. Toparlanacağım inşallah. Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Kaybettik
|
Yener bey teşekkür ediyorum anlayışınız için. Kayınvalidem beş gün oldu hastanede durumu ağır. Onu bile istediğimce ziyaret edemedim. Evde hapis hayatı yaşıyorum. Çok soğuk. Hastalanmamak için çok dikkat etmek zorundayım. Önümüzdeki hafta bir parça rahat nefes aldıracak galiba soğuk hava.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2011
|
Sevgili SevimK büyük geçmiş olsun. Acil şifalar, size de kayınvalidenize de... Raflar çok güzel, güzel sağlıklı ve güneşli günlere çabucak ulaşmak ümidiyle sevgiler EMEL |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
Sevgili Sevim ablacım raflar çok iyi fikirmiş gerçekten. Selluka ya hendekten nasıl baktığınızı müsait bir zamanınızda anlatırsanız çok memnun olurum, teşekkürler. Geçmiş olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Kaybettik
|
Sevgili emily14 teşekkür ediyorum. Kayınvalidem tehlikeyi atlattı sayılır. Bugün ilk defa kendisi yemek istemiş. Sevgili ayhat merak ettiğiniz ne varsa, öğrenmek istediğiniz, elimden geldiğince yardımcı olurum. Selluka konusunda da ![]() Sellukayla ilgili olarak açılan başlıkları takibederseniz çok yararlı olur. Ben o mesajları neredeyse ezberlemiştim ilk tohum ektiğim zaman. ![]() Sevgili lir teşekkürler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
güneşli günlerle güzel haberler de gelecek inşallah ![]() kendinize iyi bakın sevgiler EMEL |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Ağaç Dostu
|
Çok ciciler bunlar ![]() fazla değil 2 ay sonra yeni hallerini gördüğümüzde vaaay diyeceğiz ![]() saksı görünmeyecek, maşallah hepsine, ellerinize sağlık... size de ilaç olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim, bugünün neşesi siz oldunuz sayenizde pek bir güldüm ![]() teşekkür ederim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Öğretmenim, paylaşımlar sayesinde seneye benim sukulentlerden bazıları dışarı marş... En azından yedekleyerek. Echeverialarınızın rengi çok hoş olmuş. Havalar ısındığında aynı bitkileri ve değişimi görmek isterim. Sevgiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Kaybettik
|
Sevgili Emel; hayatım çocuklarla iç içe geçti. Bir yanım hep çocuk ![]() Neşeli oluyorlar. Üretken oluyorlar müthiş enerjileriyle. İstesenizde istemesenizde neşeleri, üretkenlikleri, enerjileri bulaşıyor size sevgileriyle kucaklanıyorsunuz. Yeterki sizde karşılık vermeyi bilin. Dilerim hep çocuk kalmayı başarabilirler insanlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
Echeverialar soğuğa dayanıklı sukulentlerdir. Ama yinede ne kadar soğuğa dayanırlar iyi bilmek lazım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben de bir gün ihtiyarlayacağım ama hep çocuk kalacağım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Ağaç Dostu
|
Bu nekkadar (yeni bir kelime yaptırdı bana ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Sevim hanım merakla çiçeğin açmasını bekleyeceğim. tebriklerrrr cok saglıklı görünüyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|