![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanımcım, ne kadar üzüldüğünüzü biliyoruz. Ben kaktüslere bu kadar sardırmadığım yıllarda sahip olduğum 3- 5 saksıyı hala unutamıyorum. Şu anda bile o kadar büyük ve gelişmiş kaktüsüm yok. Keşke şimdi yaşasalardı diyorum. Siz kaktüslerinize aileniz de sizin üzüntünüzü gördükçe size üzülüyordur. Elbirliğiyle yeniden başlarız tasa etmeyin. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik
|
Teşekkür ediyorum Vildan hanımcım sağolun Üzüntümü paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.. Ben mümkün olduğunca bu konuda yazmak istemiyorum artık. Bu sayfaları daha fazla kayıplarla meşgul etmek istemiyorum. Bana söyleyecek sözü olan arkadaşlar özel mesajla iletirler mesajlarını. Ben artık inşallah hem alışveriş yapma imkanım hem de fırsatım olursa "işte yeni güzelim" diye fotoğraf ekleyerek sevincimi yazmak istiyorum. Yoruldum. Sevgiler![]() Düzenleyen sevim.K : 16-04-2011 saat 12:58 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sevim hanım . işte bu güzelim bu gün yine aldım bu kobra3 oldu : aldıgım yer ısrarla kobra diyor . sevdiginiz kaktüsleri kaybettigimizde icimiz acısada yenisini almak hoş bir duygu .........cristataDüzenleyen iris41 : 24-04-2011 saat 22:12 |
|
|
|
![]() |
|
|