![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-02-2013
|
emeklerinize sağlık. Dikkatimi çeken bir husus var. Aynı saksıda birden fazla türü barındırmanız bence hata. Çünkü her bitkinin su ışık vb. ihtiyaçları farklıdır. Bence o yüzden kayıp yaşıyorsunuz. Buna dikkat etmenizi tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kaybettik
|
Balkonumdan. Günlerden beri yağan yağmura isyan eden pencerelerimi görmeyin lütfen. Yardımcımdan hala ses yok. Galiba başka birini bulmam gerekecek uzun aralıklar yaşamamak için. ![]() Bunlar cam önünde duranların bir kısmı. Görüldüğü üzere ciddi budamalar yapıldı. Bir aksilik olmazsa bu yaz büyüyecekler |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kaybettik
|
İki üç fotoğraf daha. Fotoğraf çekme konusunda çok beceriksizim. Benim önceki yıllarda aldığım echeveriaların bir çoğu unlu bit kurbanı olarak gitti. Fotoğraflarda kurtarabildiklerim var. Bir de kendi güzel, yüreği güzel bir bayandan, kendi deyimiyle "manevi kızım" dan gelen bahar sürprizleri. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2011
|
Bitkilerinizi kaybetmenize üzüldüm, şeyma çiçekçilik-alacakaranlıktan aldığım insektisit (böcek) ve fungusit (mantar) leri sprey şeklinde uygulayınca, benim benzer problemim çözüldü. bir deneyin isterseniz. |
|
|
|
![]() |
|
|