![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2009
|
Alıntı:
Takip ettiğiniz için teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Özellikle sukulentlerinizi izliyorum hem siz hemde ülkemiz bu türleri kazanmış oluyor,bol bol elinizdeki çoğaltmanızı dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
Muhteşemler...Ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sayın nesli6 sizin bahsettiğiniz bitkiye benziyor ama benim aradığım diğer bir Peperomia ise Peperomia asperula. Umarım siz de bulursunuz. Sayın şenol dalkıran teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Takip etmenize sevindim. Sayın bıcırık çok sağolun. 1 hafta içindeki gelişmeler... Özellikle Sulcorebutia raushii 'Apple Green' in mor çiçekleri gerçekten çok canlı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Son iki resim Sulcorebutia raushii 'Apple Green'... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sayın AizoaceaeFAN aradığınız yetişkin bitki mi bilmiyorum ama ebay' da tohumu şu an satışta. Son fotoğraflarda da turuncu çiçek çok hoş, Trichocaulon cactiforme ise ayrı bir güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sayın yağ-mur teşekkürler çok sağolun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Süper kolleksiyon.İnsan sayfanızda kaybaluyor.Büyülü bir sayfa ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Sayın sariefe, teşekkür ediyorum. Peperomia'ya bakmak için zamanım pek olmuyor bu ara. Bilgilendirdiğiniz için sağolun. Sizinde yeni bitkilerinizin resimlerini merakla bekliyorum. Sayın zenfree ve sayın Oğuzhan, yorumlarınız ve sayfamı takip ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Bende Conophytum burgeri lerin son durumunu merak ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Liphtoslar nasıl bir sulama yapıyorsunuz.Birkaçtanesini kaybettim.Düzenli olarak mı suluyorsunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Sayın AizoaceaeFAN (yine kopyala-yapıştır yaptım ![]() ![]() Sayfalarınızı tesadüfen gördüm ve ne demeliyim ki ? Azminize, sabrınıza, sevginize, titizliğinize ........ hayran kaldım. Eşinize sevgilerimi gönderiyorum, size yardım ve desteğinden dolayı. Size de saygılarımı. (Bir soru; evinize küçük çocuğu olan misafir geliyor mu ve bu güzellikleri o miniklerden nasıl koruyorsunuz ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Tüm forum kullanıcılarına selam ve sevgilerimle; ara verdiğim sayfama tekrar resim yüklemeye karar verdim. Tabii bu başlangıç Kral Conophytum burgeri ile olur dedim. Sayın şenol dalkıran sizin merakınızı da gidermiş olacağım bu sebeple. Sayın PlentyPlant artık tekrar buradayım, Sayın Oğuzhan, benim konu başlığımı baştan sona okuma fırsatınız olursa veya Lithops konu başlığını okuyabilirseniz orada bir çok kere bu sorulara cevap verdim. Sayın gülenmelek ilginize teşekkür ederim. Evime çocuklu misafir geldiğinde o balkon kapısını kapalı tutuyorum. İşte Türkiye'deki tek yetişkin Conophytum burgeri'ler... Düzenleyen AizoaceaeFAN : 20-09-2011 saat 20:46 Neden: düzeltme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Conophytum burgeri çiçekleri.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2009
|
Kutlarım sizi beyfendi gerçeken emeginize saglık.. emek bu işte !!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2011
|
Tek kelime ile mükemmel. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
Harikalar, bu cinslerle pek ilgilenmesemde bu ikisini çok beğeniyorum, bunlardan bir tanesi kırmızı değilmiydi, ikiside açmış tohum alabilicekmisiniz çok merak ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Tekrar hoşgeldiniz Sayın Aizoaceafan. İki yıl önce yine sizin sayfalarınızda tanıyıp hayran kaldığım Conophytum burgerilerin çiçekleriyle dönmeniz çok daha hoş oldu. Bitkilerinize ve emeklerinize hayran olmamak mümkün değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Sayın Aizoaceafan yokluğunuzda inanın gözlerimiz sizi aradı.bu uzun aradan sonra gözlerimiz bayram edecek inşallah.Lithops ların açma dönemi artık bol bol çiçekli lithopsları nızı görürüz umarım. Tekrar aramıza hoşgeldiniz.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-08-2011
|
tek kelimeyle harikasınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sayın Aizoaceaefan, günlerdir sayfalarınıza bakıyorum . Önerilerinizi çaktırmadan not aldım. Tüm paylaşımlarınız için teşekkürler. Bizi fotoğrafsız ve bilgisiz bırakmayın lütfen. Hatta günlük kaktüs ve bilgilerini bize sunabilirseniz , çok seviniriz. Sağlıcakla kalın. Not: Muthişsiniz.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|