![]() |
|
|
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-08-2008
|
Merhaba Vildan Hanım. Kaktüs ve sukulentlerinizi hayranlıkla (ve ,itiraf edeyim kıskançlıkla ![]() Forumlarda vardır ama, taradım bulamadım, birşey sormak istiyorum; Echeveria'nızı ne kadar zamanda suluyor, ve nasıl bir ortamda tutuyorsunuz? Benim de var, birkaç yavru verdi ve kurudukça suluyorum ama, yaprakları çok keyifsiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Serap Hanım kaktüslerimi sulama sıklığını sıcaklık ve güneşe göre arttırarak ayarlıyorum. Ne kadar az su isteselerde kupkuru kalmayı da sevmiyorlar. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Geçen yaz Datça'dan Derya Hanım'ın serasından aldığım kırmızı milli yerine alıştı ve çiçek açmaya başladı. Hem de dubleks ![]() Bu arada Derya Hanım serasını kapamış. Güler yüzü ile koşuşturduğu sera yıkık dökük, terkedilmiş. İçim sızladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-02-2010
|
merhabalar
merhabalar, bu konuya yeni üye oldum ve sizlerle benim minişlerimi paylaşmak istedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-02-2010
|
Alıntı:
anlatacak pek fazla birşeyim yok ama kendi deneyimlerimi ve bazı gözlemlerimi burada sizlerle paylaşabilirim isterseniz ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-05-2011
|
tricohereus kaktusu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzel açmış darısı benim güzele. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sakdag, o kaktüs beni şaşırtmaya devam ediyor.Kesinlikle echinopsis değil. Kalın parmak-yılan kaktüs cinsi birşeydi. Düşüp kırılan dalları echinopsisin yanına ekmiştim boğumlu, garip bir şekil alarak büyüdü. Sonra ince yerinden kırıldı, saksıyı değiştirip kırılan yeri toprağın altında kalacak şekilde ektim. İlk defa bu sonbaharda yumrular yaptı. Saksısı yine değişti. Ve bu yıl ilkbaharda ilk defa tomurcuk verdi. Çiçeği nasıl olacak, ne renk olacak ben de bilmiyorum.. 1. Fotoğraf Kasım 2009 2. Fotoğraf Ağustos 2010 3- Fotoğraf Eylül 2011 4- Fotoğraf Mayıs 2012 Düzenleyen Vildan Sönmez : 21-05-2012 saat 14:45 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzel vildan hanım,ben malesef güler hanımdan gelen atlasımı kayıp etim kışın. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Harika görünüyorlar Vildan hanım'cığım yuvacık sukulentine bayıldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Yaprakları telgraf çiçeğine benziyor ama hafif etli, sukulent olduğunu düşünüyorum, Sevim4 arkadaşımızda da var, ikimiz de adını bilmiyoruz... Çiçek de açarsa süper olacak... Callisia repens. Teşekkürler Güngör Salman Düzenleyen Vildan Sönmez : 25-05-2012 saat 09:34 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |